lumma1 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 BMW Seria 3 ( wszystkie ) 320 E46 (1998-2007) 12900 PLN. żary - otoMoto.pl nawet kompa nie chciało mi się podpinać bo -miał być nie bity i malowany -cała prawa strona i dach kraszony -w lampach do wymiany klosze -pompa wspomagania kuleje -wspomaganie i cały dół silnika zażygany -w okolicach kolektora wydechowego silnik ryczy jak oszalały -szyby fotochromowe - raczej folia na nich -szyba przód wymieniona -tłumik końcowy do wymiany -opony lato 18 na sezon -1 pierwszy właściciel a syn twierdzi że o aucie nic nie wie bo często w domu nie bywa i auta nie widział (dziwne aż od 2006) -po wywodach stwierdził że od czasu do czasu coś handlują Na zdjęciach może tak ale to Strata czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Dziękujemy dobrodzieju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Dziękujemy dobrodzieju! Pomogłem czy się skusiliście oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Już na pierwszy rzut oka widać, że nie ma co oglądać, maska z polifta, jedno zdjęcie, "mpakiet przód" , tylne koła w pozytywie, nawet bym się z domu nie ruszył, a na deser "nie uRZytkowany zimą" Zawieszenie R&H (Rysio i Heniek), dopisek, że pełen mpakiet, lampy po lifcie przód? Toż to na pierwszy rzut oka "śmierdzi kupą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Zawieszenie R&H (Rysio i Heniek), :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Zawieszenie R&H (Rysio i Heniek), dopisek, że pełen mpakiet, lampy po lifcie przód? też mnie to rozbawiło :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 spoko tylko jakim prawem spodziewasz sie auta bezwypadkowego za 12 kola , gdzie spokojnie ugralbys do 10,5-11 :D ? to mnie bawi dobra wiem ...chodzi o prawdomownosc...ale budzet to podstawa.. taka prawda , dobre auto , dobrze kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi