Simon Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Padła mi elektronika w antenie wysówanej elektrycznie, silniczek działa bo sprawdzałem zna się ktoś na tym, co z tym zrobić czy opłaca się dać do elektronika? <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 a moze tylkokabelek nie łaczy ten od radia co daje sygnał do anteny?? Pozdro :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoh85 Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Tam nie ma żadnej elektroniki. Posprawdzaj połączenia, ewentualnie rozbierz i zobacz czy wszystko styka. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Nie wiem czy Ty masz taką samą antenę ale uwierz mi że wiem co mówię, jest tam płytka z układem scalonym i paroma pierdołami bo już dawno to rozebrałem. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoh85 Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 W takim razie mam inną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmw316i Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 u mnie nie chce sie chować jak jest zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi