przemal Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Witam, co ciekawego i przydatnego można ustawić NCS-em w e53 przed liftem. Czy dokładnie to samo co w e39, czy może można tam jeszcze coś dodać ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Raczej tylko to co w E39, bo to jedna elektronika Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Dokładnie, x5 leci na tych samych modułach i z tego co pamiętam to nic nowego yam nie ma Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Tak myślałem, jak do tej pory włączyłem: dzienne, obrysówki us, odprowadzenie na halogenach, coś tam z alarmem pokombinowałem i tak myślę co tu sobie jeszcze włączyć... A nie wiecie czy da się użyć świateł tylnych przeciw mgielnych jako postojowych świecących z mniejszą mocą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 wejdź w NCS Dummy tam coś może doczytasz, ale nie jestem pewien, czy taka opcja była w E39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Odprowadzenie na halogenach? Kamcio potrafisz to aktywować?:twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgibniew możesz ustawić jakimi światłami chcesz Kamcio czy Grzesiek ogarniają temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Odprowadzenie na halogenach? Kamcio potrafisz to aktywować?:twisted: Od course dzwon bo i tak Ci wisze przysługę Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Ze światłami jest troche bajerów jak np mruganie ringów razem z kierunkiem, gaszenie halogenów przy długich, kierunki zamiast postojówek, potwierdzenie otwarcia/zamknięcia pozycyjnymi i inne ******ły Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Ok, a który wpis odpowiada w e39 czy w X5 za tylne przeciwmgielne jako postojowe ??? bo w e46 to NSL_ALS_STANDLICHT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 2 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Mam następne pytanie, pamiętam jak w e39 540i miałem taką fajną funkcję jak wspomaganie odpalania. Czyli nie musiałem trzymać na rozruszniku aż silnik zapali, tylko wystarczyło krótko raz przekręcić stacyjkę na rozrusznik i wtedy rozrusznik kręci tak długo aż silnik zapali. Czy jest możliwość aktywacji takiej funkcji NCS-em w x5 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Nie, to kwestia wyposażenia, nie kodowania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 3 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 (edytowane) A może wiesz jak fachowo jest ta opcja nazwana w wyposażeniu auta ? Edytowane 3 Września 2015 przez przemal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 uruchomieniem silnika steruje za pomocą przekaźnika sterownik DME, więc nie ma opcji doposażenia [ATTACH=CONFIG]36900[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi