grzesiek84 Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Jak w temacie pewien gosć (widocznie kiedyś wykiwany przez jakiegoś cwaniaka)chce żebym mu wysłał paczkę za pobraniem-ze względu na gabaryty i wagę-40kg poczta odpada.Pozostaje tylko kurier,wysyłał ktoś coś z was w ten sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Przecież w dzisiejszych czasach masz kilkunastu kurierów działających w naszym kraju. Większość ma dobre opinie. Gdzie jest problem? Idziesz, nadajesz, dostajesz potwierdzonko, numer do śledzenia paczki. Mam stycznośc niemalże codziennie z kurierami różnych firm, na żadnej sie jeszcze nie zawiodłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 25 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Nie jest problem nadać przesyłkę zwyczajnie,tylko jak napisałem chce to zrobić za pobraniem-wysyłam to przez kuriera nic nie płacąc i odbieram od niego pieniądze za zawartosć przesyłki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 U nas w mieście jest centrum kurierskie. Może u was jest to samo. Idziesz, oni mają podpisane umowy z kilkunastoma firmami, na pewno coś wybierzecie razem z ekspedientem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Tani Kurier - Przesyłki i Usługi Kurierskie do 70% Taniej! - Furgonetka.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starsky Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Ja korzystam z https://www.kurjerzy.pl/?gclid=Cj0KEQiA-NqyBRC905irsrLr-LUBEiQAWJFYTkRTffut0_n1zib01JfGXvjgpWFVmwLzI2s2WYZpDmcaAvJ08P8HAQ wysyłałem felgi opony. Jest opcja wysyłki za pobraniem. Za dodatkową opłatą(kilka zł) pieniądze masz następnego dnia na koncie inaczej czeka się koło tygodnia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi