danio85 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 (edytowane) Witam kolegów, Co prawda nie wiem czy w dobrym dziale, ale od pewnego czasu przeszedłem na swoje i myślę że forumowiczów mogą zainteresować usługi które świadczę. Otóż jak w temacie prowadzę firmę zajmującą się regeneracją sprzęgieł do praktycznie każdego auta w tym oczywiście również do BMW. W ofercie posiadam regenerację na tarcz na podstawowym materiale LUK (koszt 150 zł brutto), materiale o podwyższonej wytrzymałości oraz kevlar. Modyfikujemy również tarcze na trzy, cztero lub sześcio-spiekowe (używamy wyłącznie Austryjackich spieków firmy Miba). To co nas wyróżnia od to fakt że do regeneracji używamy wyłącznie materiałów firmy LUK. Znajdujemy się w Warszawie, chociaż wysyłkowo obsługujemy całą Polskę. Na każdą usługę wystawiamy fakturę 23% Vat lub paragon. Polecam wszystkim regenerację, bo jest to dużo lepsze rozwiązanie niż kupić chińską tarczę na której czasami można nie przejechać nawet 10 tys km. Więcej informacji na sprzeglaregeneracja.pl lub 781-326-435 Edytowane 11 Marca 2025 przez danio85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi