lumma1 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 jakieś opunie na temat tego radia Radio samochodowe VORDON HT-869 Radio Vordon HT869 MP3 2DIN USB + KAMERA COFANIA 7 (5774484124) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. [ATTACH=CONFIG]38487[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlas00 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 @lumma1 kuszące ! ciekawe jak by pasowało do e46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 powiem tak ja bym tego nie kupił patrzyłem juz jak graja radia chinskie i dzwiek szalu nie ma do tego trochę czytałem o 2 dinowych to lepiej firmówkę używkę niż chinczyka ja kupiłem używkę firmy ZENEC do swojej e36 jeżdżę 3 rok i wszystko ok kamerkę cofania też mam kupiłem kamerkę w ramce rejestracji za 120 zł chinol i daje radę nie jest to HD ale spoko widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi