Maajkii Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Witam Panowie, jak w temacie. Szukam E38 Mile widziane M57D30 ale niekoniecznie. Mój chwilowy budżet to około 14000zł. Nie szukam igły Gdyby ktoś coś miał to walić nawet w środku nocy. 798-904-725 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 5 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Co sie cieszysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 12 godzin temu, Maajkii napisał: Co sie cieszysz? może dlatego się cieszy, że szykuje się kolejna e38 na forum i to nie koniecznie ostatnia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 6 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Mam jeszcze na oku Jeepa Grand cherokke 4.0 R6. Ale to raczej na drugim planie choc nie ukrywam ze przydaloby mi sie cos do ciagania sprzetu na robote. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi