maniak Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Witam! Mam nastepujacy problem... Mialem wlamanie do samochodu i pozbylem sie radia. Mam juz nowe ale nie wiem jak je podlaczyc. Razem ze starym radiem zostaly wyrwane wszystkie wtyczki i zostaly gole kable:/ Ktory kabelek jest od czego?? Zlokalizowalem juz te od glosnikow z przodu. Samochod to E30 touring. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 a powiedz mi zostawili ci gol kable czy masz moze wtyk do kostki iso? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 radio zostalo wyrwane razem z wtyczkami i zostaly gole kable... podlaczylem dzisiaj jakies stare radio, takie jeszcze bez kostek iso. Ale cos zrobilem nie tak bo radio dziala nawet jak nie przekrece kluczyka (wczesniej musialem przekrecic kluczyk zeby radio dzialalo) i wylacza sie jak wlacze swiatla:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 dzisiaj bede sobie podlanczal nawigacje i dvd w aucie to ci powiem ktore kablelki sa do czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilku Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 jednym slowem kiepa:/ misisz na mecie poszukac schematow to bedzie najlatwiejsze.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi