krystian2610 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Witam wszystkich . Mam problem z moja Navi i Tel w e38. Navi nie dziala od czasu kupna auta tylko swieci monitor a na tel wyswietla sie napis " Bad Handset " nie wiem co zrobic z ta sprawa czy ktos ma jakies pomysly lub namiary na dobredo elektryka ? Pozdrawiam i czekam na propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Navi nie dziala od czasu kupna auta tylko swieci monitor a na tel wyswietla sie napis " Bad Handset " Chyba masz złe ustawienia(złe ustawienia ręczne). Skontaktuj sie na forum z Olejus'em-obcykany w tych tematach w e 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Wtyczki od Navi lubią wypadać szczególnie kiedy się grzebie. Stawiam , że wypadł ci kabel zasilający (często się zdarza) ! Jeżeli chodzi o telefon to masz pewnie walnięty moduł od telefonu któy znajduje się koło wzmacniacza z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian2610 Opublikowano 9 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Kolego a gdzie moge taki modul dostac i jaki koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Warto najpierw sprawdzić czy to napewno moduł. Dla pewności wejdź na stronę www.e-czesci.pl gdzie są telefony do osób znajmujące się używkami (2 są z Nowej Rudy) Zapraszam również na www.bmw7.pl i zlot w Kętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi