Nowy71 Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Witam wszystkich. Wymieniałem sobie wczoraj prawe drzwi w BME E36 compact. Wszystko poszło ok no i przyszło ustawianie-regulowanie-drzwi. Coś tam je wyregulowałem ale jak się okazało chyba źle. Zamknąłem drzwi i do tej pory nie mogę ich otworzyć. ściągnąłem centralny ale dalej nic. Nie chcą mi sie drzwi otworzyć. Co zrobić. Jakie propozycje?? POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Masz centralny to otwieraj,zamykaj i próbuj otworzyć jak nie z zewnątrz to ze środka. Chyba że nie założyłeś cięgien do zamka ani węwnętrzych,ani zewnętrznych to masz wtedy pecha.(Chodzi o te druty co idą do klamek.) Napisz co regulowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy71 Opublikowano 12 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Założyłem te druty na pewno. a regulowałem juz tam na zawiasach przy ograniczniku przy błotniku przednim. A co jeżeli źle założyłbym te cięgna albo by sie przekreciły. Jak otworzyć wtedy?? Bo może coś schrzaniłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzussmen Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 musisz przy zamku tam gdzie wchodzi cięgno od otwierania drzwi wsadzić jakiś drut i pociągnąć najlepiej zeby ktos z drugiej strony trzymał klamkę w gorze i ciągnął drzwi do siebie <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donner Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Jak to się nie uda spróbuj sciągnąc tapicerkę od środka...ciężka sprawa i nie wiem czy się uda.Jeśli jednak się tam dostaniesz to pod spodem jest cięgło,które po pociągnięciu otworzy drzwi...chyba że jest uszkodzone. <bmw> Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nanek71 Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 hehe ja sciagalem ostatnio tapicerke na wakacjach bo sie zblokowal centralny :)moze zle podlaczyles kabelki bo u mnie przyczyna bylo zwarcie:)pozdro <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 jakby mial zwarcie to by bezpieczniki poszly czy nie mam racji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 jesli nie przejdzie z drutami sciagaj tapicerke. Da sie wlozyc drucik od srodka w zamek po zdjeciu / odchyleniu uszczelki (przy otwartej szybie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nanek71 Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Nie wywaliło bezpiecznikow wlasnie zblokowalo centralny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi