Jaro Opublikowano 3 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia Hej. Pytanko. Jakie świece do m54 z gazem? Mam teraz ngk 4-ro elektrodowe, ale chciałem zmienić i się naczytalem że lepsze 1-dno elektrodowe i nie wiem co kupić. Doradźcie Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia @D0_DOMEL ma jakieś konkretne u siebie na zakładzie więc może podpowie, z tego co pamiętam tak jak wspomniałeś 1-dno elektrodowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 4 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia @D0_DOMEL ma jakieś konkretne u siebie na zakładzie więc może podpowie, z tego co pamiętam tak jak wspomniałeś 1-dno elektrodowe Za radą Dyzia wziąłem denso 1-elektrodowe... Zmiana razem z olejem i będzie git, a cena taka ze nie będzie szkoda Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia Denso IK20TT ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 8 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia Denso IK20TT ?Dokładnie tak Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Wszystko tylko nie NGK, albo to totalny badziew albo rynek zalany podróbkami. W silnikach z gazem po ok 20k km pękają izolatory ceramiczne od strony tłoka. Denso i Beru jedno elektrodowe też polecam do zapalniczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi