przemal Opublikowano 1 Września 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2025 Witam, dawno mnie nie było, zmieniłem lampy tylne na poliftowe w e60 wraz z modułem lm2. Wszystko przekodowalem ale brakuje postojowych w tylnych przeciwmgielnych. Który wpis zmienić na activ ? Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 5 Września 2025 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2025 (edytowane) Ok to się udało, trzeba zmienić wpis w lm2 PWM_AN_NSL_SL activ Problem jest następny, nie widzialem go wcześniej. Postojowe przednie (ringi) gasną po jakimś czasie. Lampy przednie xenon zwykły, przedlift. Może ktoś podpowie które wpisy zmienić ? Wiem ze musze zmienić: PWM_AN_SL_V_AL_1_34 z wert_06 na wert_09 Ale jeszcze pewnie nie wszystko bo dalej gasną po ok minucie ..... Edytowane 5 Września 2025 przez przemal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 8 Września 2025 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2025 Znalazłem na zagranicznym forum które wpisy zmienić dla modułu lm2, przy zestawie tylnych poliftowych i przednich przedlifowych xenon. KALTUEBERWACHUNG_BLK_H_L nicht_aktiv KALTUEBERWACHUNG_BLK_H_R nicht_aktiv WARMUEBERWACHUNG_BLK_H_L nicht_aktiv WARMUEBERWACHUNG_BLK_H_R nicht_aktiv KALTUEBERWACHUNG_BL_L nicht_aktiv KALTUEBERWACHUNG_BL_R nicht_aktiv KALTUEBERW_RL_BL_1_L nicht_aktiv KALTUEBERW_RL_BL_1_R nicht_aktiv WARMUEBERW_RL_BL_1_L nicht_aktiv WARMUEBERW_RL_BL_1_R nicht_aktiv WARMUEBERWACHUNG_BL_R nicht_aktiv WARMUEBERWACHUNG_BL_L nicht_aktiv RL_BL_PARKL_FKT nicht_aktiv BL_2_PARKL_FKT aktiv PWM_ANSTEUERUNG_BL wert_02 PWM_ANSTEUERUNG_RL_33 wert_04 RL_BL_1_PARKL_FKT_33 aktiv Niestety dalej to samo .... przednie postojowe gasną w dalszym ciągu po jakimś czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi