E34-Patryk Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Witam! Sprawa dla mnie dość dziwna. Kupiłem do mojego nabytku E36 drzwi,bo moje nieco podgniły i niechciałem sie z tym bawić,więc postanowiłem wymienić na zdrowe. Teraz co się okazuje,Rozbieram furtki do przełożenia,patrzę,a te NOWE nie mają rury w środku,wzmocnienia na uderzenie. Co dziwne,moje to 320 z 92 roku,a drzwi zdejmowaliśmy z 325 z 94roku. Czyżby nowsze były mniej bezpieczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 rozne rzeczy zmieniali moze to tez ze wzgledu na ilosc poduszek ? a w e36 po 95 dodali na szklach do leflektoro kulki szklane na gorze i brewek nie da sie zalozyc i po co je dodali? i swiatel soczewkowycz tez nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejwid Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 hello z tego co wiem o tych reflektorach to podobno te kulki służą za dystanse gdy śnieg zjeżdza z maski na rozgrzane szkło reflektora żeby nie pękało i były montowane nie tylko po 95 roku ale także wcześniej pozdrawiam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 a o tym ze wczesniej to nie slyszalem a z tym sniegiem to cos kombinowalem ale na to nie wpadlem bo jak niby jezdzisz z zasypana maska to masz sniezyce na szybie czolowej wiec jak ma spasc [ Dodano: 6 Wrzesień 07, 14:28 ] a z tymi drzwiami to moze od emki? bo ponoc byla lzejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi