large2 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Jeszcze nie mam własnego BMW ale jestem na dobrej drodze do jego nabycia. Sprzedaję flagi bmw william f1 team. Zachęcam do ich zakupu!!!!! Prosto z Niemiec. Oryginalne. Super tanio. dotychczasowa cena w sklepach ok. 80 zł szczegóły i zdjęcia na stronie: http://allegro.pl/show_item.php?item=82208355 Zachęcam do zakupu. Ilość sztuk ograniczona!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Miło Cie powitać Ale przestań w końcu spamować to forum z tymi flagami!! Jak ktoś bedzie chciał to kupi pozdro <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Witam! Ale przestań w końcu spamować to forum z tymi flagami!! Przyłączam sie do prosby! <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polus Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Witam, Przyłączam się do prośby Kosy E30 oraz kajjp! Nie potrzeba na tym forum zbędnego spamu... Pozdr. Polus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Sprzedaję flagi bmw william f1 team. Zachęcam do ich zakupu!!!!! Mistrzu , mam juz taką flagę od zeszłego roku , myślę , że jedno auto z flagą wystarczy na wypadek jazdy w kolumnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi