rychu1976 Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Czy ktoś wie ile kosztują nowe progi do BMW e34bo moich nie warto już leczyć pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumunm5 Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 na alegro widzialem ok 120zl ale cale tzn wewnetrzne tez dziwnie tak bo z kilku kawalkow sie skladaja np widzialem ten srodkowy czyli kawalek slupka,lewy i prawy kawalek dziwnie tak ja wymienilem tylko poszycia zewnetrzne bo te tylko mialem w nienajlepszym stanie a poszycia blachaz robil ze zwyklej blachy elegancko wyprofilowal,podoginal i jest teraz cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1976 Opublikowano 29 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 ja znalazłem w sklepie internetowym"Części24" po 179 reperaturki progów ale właśnie chciałbym się dowiedzieć jakieś inne sklepy nie chcę z allegro bo tam nowych nie ma są tylko wycinane tak jak piszesz ćwiartki słupki itd itp a ja bym chciał całe nowe progi <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi