Gość Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Witam, po rozgrzaniu auta (na wolnych obrotach, na luzie) slychac postukiwanie gdzies jakby w tylnej czesci silnika, albo pod spodem auta. Dzieje sie to tylko po rozgrzaniu auta. Wciskam sprzeglo - stuki znikaja zupelnie. Biegi wchodza dobrze, silnik pracuje rowno, nie ma drzen ani problemow z jazda. Przyspiesza i schodzi z obrotow rownomiernie. Tylko te postukiwania. Co to moze byc? Ile kosztuja czesci orientacyjnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 witam mam ten sam problem,po wcisnieciu sprzęgła cisza sie robi a tak to stuka.z tego co już słyszałem to skrzynia juz sie sypie.ja szukam drugiej skrzyni bo remont to nie opłacalny jest wogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi