SILVER Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 J <bmw_2> edno ważne pytanie jak odprowadzana jest woda z maski bo mi po obu stronach leje sie do dziur odprowadzających i do silnika na akumulatora a z drugiej strony obok bezpieczników, chyba tak nie powinno być ale albo tam brakuje jekiejś uszczelki żeby odprowadzić ją w rantach błotników , albo nie wiem co poza tym nawet jak odprowadzi po rantach błotników to leje sie po lampach przednich nie wiem czy tak wymyślili przyjaciele z bawari czy coś nie tak. Poradźcie błahy problem ale gnije mi przez to auto od komory silnika. bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 woda odprowadzana jest w rynienkach pod samą maską nad kołami po obu stronach, musi być uszczelka od strony kabiny i nad kołami po obu stronach, może nie masz tej uszczelki od strony kabiny, w podobny sposób jest odprowadzana z bagażnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi