Maacieqq Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Witam, jestem nowy na forum, więc z góry przepraszam, jeśli taki temat już był. Mam BMW 530 D touring z 1999r i kilka pytań na jego temat. 1. Podczas jazdy przestała działać tylna wycieraczka. Gdzie należy szukać przyczyny? W silniczku przy tylnej szybie, czy przy przełączniku? 2. Czy można zmienić język komputera i menu nawigacji na polski ?? Jeśli tak to w jaki sposób? 3. Czy ma ktoś mapy to takiej nawigacji? Zależy mi na mapie Niemiec i Danii ( ale całej europy zachodniej też może być). Jaki to jest wogóle typ nawigacji?? Z góry dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 witam mam dokladnie taki sam model i mape niemiec na zbyciu a co do jezyka oczywiscie ze mozna go zmienic ale niestety nie ma polskiego menu ma wejsc na poczatku lutego a wycieraczka niemam pojecia powodow moze byc wiele od przelacznika az do silniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maacieqq Opublikowano 7 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 wlasnie mi bardziej zalezaloby na tym, aby mapa niemiec i Danii byla na jednej plycie. jeszcze pomysle i dam znac w najblizszych dniach. Odnosnie jezyka polskiego... jesli tylko sie pojawi taka mozliwosc (wgrania) chociazby do menu nawigacji to bardzo prosze o informacje gdzie to bedzie mozna zrobic i jakie ebda koszty. W sumie niemiecki i angielski znam ale z rodzimym jezykiem na pokladzie tak jakos lepiej byloby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 SIEMANKO Maciegg pojawil sie na rynku soft z polskim menu na caly komputer pokladowy koszt wgrania to 4 stowki bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maacieqq Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Bardzo mnie to cieszy Można wgrać we Wro ?? Jesli tak to na jakiej ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 WITAJ Maciegg dowiem sie wiecej szczegulow na ten temat i dam ci numer tego goscia reszte sam sobie juz popilotujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maacieqq Opublikowano 18 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Bede bardzo wdzieczny za info mam jeszcze jedno pytanie. Jakies 3 dni temu pojawił mi sie na komputerze ( tym pod licznikiem ) komunikat NIVO INAKTIV... troche mnie to martwi a akurat znajomy nie ma oprogramowania do nivo. co moze byc przyczyna ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 jezeli nie czujesz dyskomfortu w jezdzie to pewnie cos z elektronika gdyby poducha strzelila auto siedzialo by na glebie jak bolid Kubicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi