Rafałs Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Witam <bmw_2> Mam pytanie miałem małą kolizję drogową i mam dwa elementy do lakierowania i szukam naprawę DOBREGO lakiernika... Proszę o namiar :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka318is Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Ciężko o takich niestety,ja za h..a nie jestem zadowolony z malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 a gdzie malowałeś ? żebym tam nie trafił :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Witam <bmw_2> Mam pytanie miałem małą kolizję drogową i mam dwa elementy do lakierowania i szukam naprawę DOBREGO lakiernika... Proszę o namiar :wink: ja też miałem małego dzwonka, będę robił w auto-chip, do tej pory byłem bardzo zadowolony z warsztatu, ale z lakierem nie mam doświadczeń, za to miałem okazję podziwiać ich dzieło - 7 po dzwonie takim solidnym, zrobiona bez zarzutu (ta która jest na kasetonie nad bramą wjazdową) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donner Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Jak ktoś zna dobrego lakiernika to też proszę o namiary...(jeśli tacy są).Ja ze swojej strony przestrzegam przed wizytami w firmie LACART koło MARINO !!! szkoda słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 juz mam auto u lakiernika :mrgreen: w środe składam i gotowe <bmw_1> [ Dodano: 24 Kwiecień 08, 08:47 ] mam juz autko zrobione :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał 5 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 dawaj foty jak było po dzwonie i po zrobieniu. ps jak coś to mój tato jest lakiernik:) w podpisie jest pokazane jak wychodzą prace ;P okolice psiego pola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 tego nawet dzwonem nie można nazwać :lol: niestety zdjęć nie mam... ale coś tam można zobaczyć na ostatnim filmiku... a teraz jest nawet lepiej :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzone Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Witam, ja też poszukuję jakiegoś dobrego lakiernika z Wrocławia. Mieszkam od niedawna i nie bardzo chcę się na coś naciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi