Rafałs Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 TUNINGOWISKO 2008 to już IX edycja tej imprezy :wink: Z racji tego że jesteśmy największym klubem BMW we Wrocławiu nie powinno Nas tam zabraknąć <bmw_3> Zabawa trwa cały weekend tj. 7-8 czerwca :mrgreen: W czasie trwania zlotu odbywać się będą atrakcje towarzyszące, występy oraz impreza z dj-mi. Jak co roku, nie zabraknie "palenia gum", konkursów: mister zlotu, zawody, konkurs na najlepszego wirtualnego kierowcę losowanie nagród dla publiczności i wiele innych. Oprócz tego kiermasz tuningowy, wystawcy z Europy, liczne prezentacje, koncerty, mnóstwo ciekawych atrakcji. bmw_beer oficjalna strona TUNINGOWISKA: www.tuningowisko.pl (istnieje możliwość dokonania rezerwacji sektora dla naszego klubu) zapraszam <bmw_2> LISTA: 1 Rafałs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Ja bym byl za rezerwacja bylo by syto zrobic jakies bilbordy flagi Maxbimmera co by bylo nas widac LISTA: 1.Rafałs 2.harry71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 rafał, poza twoją wypacykowaną becią to czyja jeszcze nadaje się do pokazywania? Każda powgniatana, poobijana... No chyba że kolega Enzo swoje monstum wystawi... Poza tym te obślinione paluchy na szybach... ja chyba wolę parking z boczku :mrgreen: Chyba że zrzucimy się i wynajmiemy panią która zrobi odpowiednią reklamę maxbmmerowi - np jeśli będzie owinięta tylko we flagę maxbimmera :mrgreen: Jak się bawić, to na całęgo ah? Ja na 1mln % będę. zatem LISTA: 1.Rafałs 2.harry71 3. Borsuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 spoko mozemy sonie posiedziec chocby po to zeby pogrilowac na betonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 :gril: zawsze moze byc. harry jak dobrze pamiętam to ty sie za ofiarowałeś z flagą spoko to czekamy <bmw_1> moje BMW jest w planach wiec sie nie wciskam :wink: ale jak cos zyczę miłej zabawy i czekam na focie :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Hehe no na grila mozemy sie tam wybrac :gril: bmw_beer Rafał jak cos to mozesz rezerwowac dla nas sektor <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Alaszi oferowalem sie za flaga ale czekam caly czas na projekt czekam czekam i sie doczekac nie moge:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Co do grila na betonie to powiem ze zawsze mi smakował bo jedzenie zawsze było podwędzane w dymie z palenia gum :mrgreen: mamy też lodówkę na miejscu bmw_beer i oczywiście prąd 230V co by było można nasze filmiki ze spotów na laptopie pokazać ludziom :wink: co do rezerwacji sektora to załatwię tą sprawę tylko muszę wiedzieć ile będzie aut... (mamy jeszcze czas) a tak to uważam że ENZO to powinien być napewno.... <bmw_3> , może banan z czerwonym piekiełkiem w bagażniku, sebastianforys swoją e46, Tazunio i każdy kto ma ochotę!!! ( z tego co pamiętam to rok temu była jakaś duża grupa HOND i nie wszystkie były pomotane ale jak stały w grupie to duże zainteresowanie wzbudzały :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 no to lista od nowa wpisywac sie LISTA: 1.Rafałs 2.harry71 & Alaszi 3. Borsuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kresek Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 co roku jestem to i w tym mnie nie zabraknie LISTA: 1.Rafałs 2.harry71 & Alaszi 3. Borsuk 4.kresek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 zrobiłem rezerwacje sektora na 8 aut, czekam tylko na potwierdzenie :wink: [ Dodano: 27 Kwiecień 08, 09:10 ] Jest inna lokalizacja imprezy niż dawniej... obecnie tuningowisko będzie przy ul. Rakietowej więc grill będzie na trawce :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 narazie jest az 4 auta a gdzie zarzadcy i reszta ludzie tzeba pokazac sie jako klub nie musi byc pomotana beta wystarczy sam znaczek zeby wciagnac kielbaske z grilla na tuninowisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 LISTA: 1.Rafałs 2.harry71 & Alaszi 3. Borsuk 4.kresek 5.kaspri Seria7 bedzie gotowa i odpucowana specjalnie na tą okazje(letnie felgi,black hella,tyl clar itp) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 LISTA: 1.Rafałs 2.harry71 & Alaszi 3. Borsuk 4.kresek 5.kaspri 6.Mordulec & Pola 7.Kosa Hehe Rafał musisz chyba miejsc wiecej zarezerwowac , bo zaraz braknie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 No no widze ze sie ciepo robi z tą impreza happy_bmw znalazłem filmik z ubiegłego roku http://youtube.com/watch?v=x7jYv6052NM ale koniec jest najlepszy :!: :!: LISTA: 1.Rafałs 2.harry71 & Alaszi 3. Borsuk 4.kresek 5.kaspri 6.Mordulec & Pola 7.Kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 spoko miejsc jest dużo :mrgreen: tylko w naszym sektorze postawimy auta wystawowe, a reszta może stać sobie spokojnie z boku (1 metr) od sektora... Więc każdy sie zmieści <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 hmm.... niech no pomyśle :idea: skoro harry jedzie to czemu i mój bymw miałby tam nie stanąć hehe (bez urazy harry bmw_beer ) LISTA: 1.Rafałs 2.harry71 & Alaszi 3. Borsuk 4.kresek 5.kaspri 6.Mordulec & Pola 7.Kosa 8. banan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 B@N@N oglondałes ten filmik co podałem tam jest jakies 40% aut bez tuningu wiec co musisz miec bunie zrobiona fest aby sie pokazac styknie tylko twój "bagajer" i juz jest ok a harrego bunie to sie zrobi na "cacy" jak sie zegra wszystko tak myslimy :mrgreen: wiec mysle ze kazde BMW z MAXBIMMER-a bedzie tam pasowac :!: <bmw_3> :drunk: LISTA: 1.Rafałs 2.harry71 & Alaszi 3. Borsuk 4.kresek 5.kaspri 6.Mordulec & Pola 7.Kosa 8. banan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 zarzucimy jakies stickery na boki i kolpaki ze spinerami i styknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 hmm.... niech no pomyśle skoro harry jedzie to czemu i mój bymw miałby tam nie stanąć hehe (bez urazy harry ) co ty banan ja sie nie obuzam !! ale jak wszytko pujdzie po mojej mysli to stane kolo rafals-a i macha w gore ale to zobacze czy wytrobimy sie z Alaszim z czasem <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Nie wyszło mi ze Skarbimierzem bo miałem małą kontuzję barku i praktycznie nie nadawałem się do jazdy ale na to spotkanie się wybiorę.Oczywiście Karpacz w czerwcu tez jest aktualny.Pozdrawiam ekipę Maxbimmera [ Dodano: 29 Kwiecień 08, 10:11 ] LISTA: 1.Rafałs 2.harry71 & Alaszi 3. Borsuk 4.kresek 5.kaspri 6.Mordulec & Pola 7.Kosa 8. banan 9.Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 tak pomyślałem, że trzeba będzie zrobić dużo wizytówek i jakiś ulotek do rozdania na tuningowisku <bmw_1> i każde auto powinno być oznakowane naklejką.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 tak pomyślałem, że trzeba będzie zrobić dużo wizytówek i jakiś ulotek do rozdania na tuningowisku Dobry pomysł z tymi ulotkami bmw_beer jest jeszcze czas mozna cos pokombinowac na pewno zostało nam jeszcze troche kalendarzyków , cos sie dodrukuje do tego i bedzie gitara :wink: i każde auto powinno być oznakowane naklejką.... Naklejki beda , mielismy z tym lekkie problemy ale po łikendzie beda gotowe :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 LISTA: 1.Rafałs 2.harry71 & Alaszi 3. Borsuk 4.kresek 5.kaspri 6.Mordulec & Pola 7.Kosa 8. banan 9.Forest 10.Filip (99%) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pałkosz1 Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 LISTA: 1.Rafałs 2.harry71 & Alaszi 3. Borsuk 4.kresek 5.kaspri 6.Mordulec & Pola 7.Kosa 8. banan 9.Forest 10.Filip (99%) 11 palkosz1 tez sie pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi