shake Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 witam wszystkich zainteresowanych od pewnego czasu zaczalem zastanawiac sie jak ulepszyc tragiczny dzwiek oryginalnego radia. probowalem nawet zamontowac standardowe radio lecz wyglad jest odstraszajacy. postanowilem wiec zamontowac jakies dobre wzmacniacze, ale aby byly dobre trzeba je podpiac "na niskim". jak wiadomo radio w bmw nie ma wyjscia niskiego wiec postanowilem sam wyprowadzic takie wyjscie. CZY KTOS Z WAS PROBOWAL TEGO SAMEGO LUB MA JAKAS WIEDZE I DOSWIADCZENIE? SCHEMAT TAKIEGO RADYJKA RACZEJ NIE JEST OSIAGALNY. i prosze nie mowic mi o przejsciowkach HI-LO pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał 5 Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 kolega kupił wzmacniacz JBL i w pudełku miał już kostki do wzmacniacza do podpięcia pod wejście LOW. JBL z serii GTO jeśli dobrze pamiętam... najgorzej jest pociągnąć remote z radia bo trzeba obadać który ale z tym też nie ma wielkiego problemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michnik201985 Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 witam wszystkich zainteresowanych od pewnego czasu zaczalem zastanawiac sie jak ulepszyc tragiczny dzwiek oryginalnego radia. probowalem nawet zamontowac standardowe radio lecz wyglad jest odstraszajacy. Radio Ma Wyglądac czy grac?? Z orginalnego radyjka nic nie wycisniesz , wsadzisz tylko darmo kase a grac bedzie i tak słabo . ja tam kupiłem ramke , kabeli I AlpinkeCDE-9882Ri Gra super, a gdy bede sprzedawał samochód albo cus zawsze moge wyjąc i wsadzic stare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi