Piotrek20Tg Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Witam kupiłem radio z firmy Alpine 4x45 i oryginalna przejsciówke z BMW prosto do radia i wszystko ładnie chodzi ale mam pytanie bo moja bmka ma oryginalny wzmacniacz zostawic go czy podłaćzyc głosniki prosto z radia? jaka jest wogóle moca takiego wzmacniacza prosze o porade z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESKI Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 oryginalny wzmacniacz chwila gdzie masz tam oryginalny wzmacniacz...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 oryginalny wzmacniacz chwila gdzie masz tam oryginalny wzmacniacz...? w bagażniku... nokii... jak znam życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESKI Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 oryginalny wzmacniacz chwila gdzie masz tam oryginalny wzmacniacz...? w bagażniku... nokii... jak znam życie opiszcie dokladnie gdzie moze byc ten wzmacnaicz - jesli u mnie tez jest musze go wywalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 pod matą/wykładziną bagażnika (jak zwał, tak zwał) na lewej ściance bocznej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESKI Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 pod matą/wykładziną bagażnika (jak zwał, tak zwał) na lewej ściance bocznej... ok dziex - faktycznie jest tam takie zgrubienie - zaraz zobacze coz tam wsadzili - screena wam zapodam aha - jeszcze jedno czy ten wzmacniacz tylko na tyly dziala?? ile moze miec wat na wyjsciu ( w radio mam 55 wat wyjscie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi