Gość Mordulec Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Siemanko pozdrawiamy z Anglii , wczoraj dolecielismy a dzisiaj smigamy cos pozwiedzac , pogoda jak to na wyspach czyli 4 pory roku w ciagu jednego dnia ogólnie nie jest zle bmw_beer Jak ktos jest w okolicach Manchesteru / Leeds to moze jakiegos spota zrobimy Aha widze ze fajna ekipa sie szykuje na spota w NYSIE -> bedzie powtorka z Karpacza :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 no siemnko a Pola sie nie bala leciec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Pilot dał rade , nawet miekkie lądowanie było , Paulina na poczatku miała stresa ale było spoko <bmw_1> <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 <bmw_1> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 No to po lekkim rekonesansie moge stwierdzic ze kosmiczne bryczki tu lataja , skyline'y , prosiaki i lamborghini na porzadku dziennym , pogoda troche zdradliwa niby słonce a juz mnie troche przewiało i gardło zaczyna sygnalizowac swoja obencosc ale własnie sie szykujemy na grila i podlecze sie miodówka :drunk: :gril: bmw_beer <bmw_1> Pozdro dla wszystkich <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 pstrykaj foty w Nysie pooglądamy hehe <bmw_1> :gril: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 to masz wakacje fajne bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Mordulec hehe jak wpadniemy do Nysy to zrobimy tam jak na tuningowisku wszystko sie znajdzie (oby były sklapy tam "żabka" :drunk: pozdro. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 pstrykaj foty w Nysie pooglądamy hehe <bmw_1> :gril: bmw_beer No fotek juz troche mam ale , chwilowo nie mam kabla zeby zrzucic na kompa , ale cos sie wymodzi :drunk: Mordulec hehe jak wpadniemy do Nysy to zrobimy tam jak na tuningowisku wszystko sie znajdzie (oby były sklapy tam "żabka" hehe "RZABKA" rządzi , Alaszi tylko zeby klucze były nasadowe <bmw_2> bmw_beer :gril: Dobra spadywuje bo zaraz do Leeds jedziemy , mam nadzieje ze jakis kabel kupie po drodze zeby foty pozgrywac bmw_beer Aha tak na marginesie to ceny wiekszosci rzeczy sa nizsze niz w polsce ogólnie przezylismy niezlego szoka , bajura w okolicach 5zł za litr a LPG 2,50zł , bardzo tanie ciuchy i buty bmw_beer Pozdro dla @LL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 jak byś miał miejsce w plecaku przywieź mi jakies S52B32 na swapa słyszałem ze są tanie z rozbitków pozdro trzymcie sie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 jak byś miał miejsce w plecaku przywieź mi jakies S52B32 na swapa Hehe no za silnikami od eM-ek to sie nie rozgladałem ale niedaleko stoi rozwalone subaru impreza wrx , tzn wyglada jakby zaparkował w nim tir (brak bagaznika i tylnej czesci dla pasazerów) podobno za smieszne pieniądze :drunk: Beemek na ulicach to moze za wiele nie ma ale za to co 3-cia to M3 / M5 jak narazie to tylko jedną E34 widziałem , E30 raczej nie wystepuje :wink: Dzisiaj pozwiedzalismy troche Leeds , nawet fajne miasto rewelacyjne muzeum Royal Armory Museum (generalnie bron / zbroje uzbrojenie od sredniowiecza po dzien dzisiejszy) jutro jedziemy do Liverpool'a a w niedziele jak sie uda zorganizowac ludzi po sobocie to do Warwick Castle zajebiaszczy zamek w sumie co chwile cos sie tam dzieje , walki rycerskie strzelanie z katapulty, pokazy sokołów / orłów bajerka cała dniówka zwiedzania tutaj sa niezle filmiki jak to wyglada na zywo :drunk: http://www.warwick-castle.com/ Reklama zamku http://www.warwick-castle.com/flash/advert/flv_advert.asp Dobra spadywuje na browara , hehe dzisiaj przezylismy kolejny szok cenowy 8-mio pak calrsberg'a kosztuje 4,5 funta - czyli jedna puszka to jakies 2,30zł - MASAKRA u nas po tyle to Warke sprzedaja :drunk: Pozdro i miłego wieczoru wszystkim bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Heh he witam witam na wyspach.Nio to sysko prawda,ale uwazaj z tymi tanimi ciuchami bo Pola wyda wszystkie piniondze Z Leeds jest do mnie okolo 200 mil w jedna strone,jakby sie znalazl jakis desperat do jazdy do ja zapraszam na kawe z wkladka :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 ale uwazaj z tymi tanimi ciuchami bo Pola wyda wszystkie piniondze Hehe dokładnie Tomski , wlasciwie te tanie rzeczy pozornie są tanie bo co wyprawa na zakupy to tu 20 tam 40 funtów i kasa leci :shock: :lol: ale ogólnie jak narazie wrazenia całkiem spoko , dzisiaj nawiedzilismy York , rewelacja sa te uliczki z tymi małymi sklepikami w okolicach katedry, mury otaczajace cale miasto (jakies chyba 5km tego ocalało) , generalnie bardzo fajne miasto do zwiedzania a potem do posiedzenia przy browarku bmw_beer Z Leeds jest do mnie okolo 200 mil w jedna strone,jakby sie znalazl jakis desperat do jazdy do ja zapraszam na kawe z wkladka :mrgreen: Ja bym sie chetnie wybrał z wizytą ale troche za daleko do Was 300 kilosków w jedna strone to troche duzo , ale spoko bo chyba pod koniec wrzesnia wybierzemy sie do szkocji pozwiedzac wiec jakos Was przy okazji nawiedzimy bmw_beer Pozdro ALL i miłego wieczorka bmw_beer :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyłka Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Marcinie Tylko Poli nie zgub :twisted: PAULINAAAAAAAAAAAA TRZYMAJ SIĘ, NIE DAJ SIĘ !! !! !! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Marcinie Tylko Poli nie zgub :twisted: PAULINAAAAAAAAAAAA TRZYMAJ SIĘ, NIE DAJ SIĘ !! !! !! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Spoko spoko , powoli zaczelismy sie pakowac i kurde lekki problem bo za duzo maneli mamy :lol: ale jakos musimy dac rade bmw_beer Ogólnie to dowiedziałem sie ze jest fajna opcja na studia podyplomowe za które dostaje sie stypendium/pozyczke bezzwrotną i całkiem niezle kierunki maja , podyplomówka trwa rok czasu w pełnym wymiarze godzin lub 2 lata w tak zwanym part-time czyli przedmioty rozłozone sa w czasie i mozna spokojnie studiowac i pracowac ... no i tak wlasnie sie zastanawiam czy sie nie zapisac na to :lol: bmw_beer <bmw_1> sporo polakow wlasnie tak studiuje i spokojnie sobie zyja z tej kasy ze stypendium , sprawa warta przemyslenia <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Marcinie Tylko Poli nie zgub :twisted: PAULINAAAAAAAAAAAA TRZYMAJ SIĘ, NIE DAJ SIĘ !! !! !! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: I wróciliśmy Ksaia nie dałam się, Marcin tak łatwo się mnie nie pozbędzie :wink: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi