emilcb Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 witam mam pytanko... widziałem kiedyś w e39 głośnik basowy w miejscu worka na narty i nie powiem grało to całkiem ładnie.... chciałbym to samo zrobić w swoim e34...(aktualnie mam tubę w bagażniku ale praktycznie jej nie słychać) może ktoś już kiedyś sie bawił w taki montaż i wie jak sie do tego zabrać i jaki rozmiar głośnika sie zmieści?? z góry dzięki za każdą wskazówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 siemanko nie wiem jak tam w e34 ale ja sie dowiadywałem jak u siebie to zrobić i byłem w VIPaudio (obok auto chipu) i mi koleś powiedział że oni w bmkach tylko w te miejsca montują basówki bo inaczej to nie za wiele słychać a przy okazji pasarzerowie z tyłu mają masarz pleców gratis Z tego co mi mówił ten gość to można u mnie w e36 wmontować 30cm głośnik ale w zuopełności by wystarczył 25cm wiec myśle że i u ciebie by można było 25 wstawić i by grało jak ta lala :mrgreen: oczywiście wszsytko kwestiągustu i pieniędzy ale jeszcze sie dowiedz co i jak pozdro bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 jeden z uczestników miał w e34 taki gosnik nie pamietam jak sie nazywał ale miał czarna 5 przyjechał z tazuniem do Skarbiego jeszcze ich kaspri prowadził a my czekalismy na stacji shellu bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilcb Opublikowano 9 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 wiem wlasnie ta 5 miałem na myśli.... niestety nie przyglądalem sie jak to bylo zrobione i czy wystarczy wstawic sam głośnik czy jeszcze z tyłu skrzynie jakąs zabudowac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Na 100% ten głosnik był bez zabudowy ale cos miał w planach z zabudowa.... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Zastanawiam sie nad tym pomyslem.Jesli chodzi o glosnik to ja osobiscie nie chce zabudowy bo zabiera miejsce.Wiem ze sa glosniki tzw.free air ktore wykorzystuja bagaznik jako obudowe.Ale nie mam pojecia jakie brzmienie i czy dobre mozna uzyskac wsadzajac zwykly glosnik basowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilcb Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 jednak nie ma wiekszego problemu z takim montarzem.... ja wsadziłem głośnik 25cm i pasuje jak by miał tam być zawsze jakość dźwięku polepszyła sie o niebo cała operacja trwała około 15min (instalacja już była pociągnięta) polecam każdemu kto chce polepszyć sobie audio takie rozwiązanie. pozdrawiam i dzięki z odpowiedzi <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 No dobrze a jai glosnik posiadasz i czy byl to ten o ktorym pisze free air? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi