chick Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Ostatnio ściągnąłem mape do navigacji. Polska jakaś tam. I nie wiem jak nagrać na płytę te pliki co ściągnołem. Był tam dokładnie 1 plik który zmontowałem deamonem tools i te pliki co mi wyszły nagrałem na płytę. Gdby ktoś mógł mi powiedzieć jakieś źródło do śćiągania map i jak je nagrywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 jakie rozszerzenie ? jezeli .cue .bin .img .nrg .mds lub .mdf to nagrywasz np. programem ALKOHOL 120% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chick Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Czyli jak? Mam mdf. I co robie pokolei? Ja wczesniej zrobilem to tak. 1. Zmontowalem Toolsem. 2.Pliki ktore mi wyszly nagralem na plytke przez nero 3. I nie dziala ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 instalujeszalkohola tam jest cos w stylu nagraj obraz wskazujeszmu ten plik i wypalasz nie pamietam bo nie mam pod reka alkohola120%, tylko alkohola5,3% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chick Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 ale ja jestem poczatkujacy tam nie pszie wypal [ Dodano: 15 Lipiec 08, 19:18 ] jest kreator odczytu -ll- nagrywania -ll- kopiowania szukanie obrazu menedżer cd-dvd kreator kasowania kreator xtra zapis napędy wirtualne emulacja ktoreś z tych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 kreator nagrywania .... i dalej intuicyjniie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chick Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 dzięki. powinno dziłać [ Dodano: 15 Lipiec 08, 19:55 ] Nie działa. Zrobiłem jak było mówione. 1. Zainstalowałem Alcohola 120% 2. Kliknołem kreator napędu 3. Znalazłem plik 4.Kliknmołem dalej 5. Tryb zapisu DAO/SAO 6. Start Ide do auta po nagraniu. A on zeby dal wlasciwa plytke. Nie wiem co dalej robic ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 moze do D...y mape sciagnales napisz jaka masz navi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chick Opublikowano 16 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 nie orientuje sie w tym bo nie wiem jak to sprawdzić, ale z tego co pamiętam do mkII. I jeżeli mam tą co pewnie ją mam na 70% to jaką mapę? [ Dodano: 16 Lipiec 08, 10:47 ] tak to na 100% mk2. rozpoznałem jaki na ej stronie MKII drugi obrazek [ Dodano: 16 Lipiec 08, 11:05 ] teraz chciałbnym tą mapę ściągnąć z polską oczywiście TeleAtlas VDO DAYTON 2006/07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi