chick Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Wyjeżdżam w podróż po europie i nie wiem jaką mapę sobie ściągnąć. Polecicie coś? Mam bunie E39 2000r. 530d, mkII. Chodzi mi głównie o włochy, chorwacja, rumunia, węgry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 polecam mapy navteq 2008-2 OST Europe http://www.navteq.com/about/findus.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 jeżeli tam jest PL jakie ma pokrycie ? czy to jest najnowsza mapa ? pzodr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 tak jest to najnowsza mapa ... pokrycie można porównać do Automapy5.0 dokładnie zawiera takie Państwa http://torrentspider.pl/torrent/144564/navteq_digital_road_eastern_europe_2008-2_eng_cd__iso_carnavi/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 bmw_beer dzięki <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Ale dowiedziałem się , że w sprzedaży jest już drugie wydanie BMW NAVIGATION SOFTWARE, VERSION 2008-2 SE with - EASTERN EUROPE - WESTERN EUROPE czyli cała europa na jednym krążku DVD warunek : czytnik mkIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 póki co interesuje mnie tylko mapy na nośniku CD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi