onkyoo Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Witam wszystkich. Wczoraj próbowałem odłączyć z kolegą radio BMW Revers RDS w E36 , ale bez skutku. Problem jest może wręcz śmieszny , ale nie potrafiliśmy odłączyć kości. Może wy wiecie jak to się robi, bo pomimo naszych usilny starań w tym odginania , naginania kości , jak nie udało nam sie jej wyczepić tak nie udało . Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za pomoc Tomek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Proste ale trudne :wink: Kostki nie zdejmuja sie tak jak te od odkurzacza,poprostu musisz obczaic,moja schodzi hmmm jakbys mial po obu stronach kostki zaciski ktore sie przesuwa naciskajac jednoczesnie.To jest tylko plastik ktory zazwyczaj od nowosci nie byl ruszany i moze byc ciezko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodger24 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 dokładnie :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 u mnie była taka wsuwka od lewej do prawej (albo odwrotnie), patent niesamowity gdyż jak to wysuwałem oczywiście się połamało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 ..i potem najsmieszniej jest kupic przejsciowke z wtyku bmw na iso. nie dosc ze ciezko dostac to np. w mediamarkcie przejsciowki do wszystkich marek 20 pln a do bmw 48pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 BMW lubi się wyróżniać A to kolejny dowód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi