Predator Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 jeżeli ktoś potrafi rozkodować to będę wdzięczny uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw . Moje radio to BECKER BMW BAVARIA C PROFESSIONAL RDS , nr. to BE 1801 C 7761723, radyjko żąda 4 cyfrowego kodu. uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw <bmw_2> bmw_beer <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Importer Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 8667 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 No dzieki kolego ale juz sobie poradzilem, wyslalem radyjko do szczecina. Ten kod ktory mi podales to pewnie z kalkulatora beckera a on sie niestety troche myli. Rozni sie jedna cyfra tzn zamiast 8667 jest 8767. Milo ze ktos sie zainteresowal <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Słyszałem o patencie na rozkodowanie radia BMW. Wsadzić je do zamrażalnika na 15min i potem ponoć kod znika... Nie przetestowałem tego więc nie jestem pewny czy ten patent działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Wsadzić je do zamrażalnika na 15min i potem ponoć kod znika... Niezla jazda z tym patentem Ciekawe czy skuteczne. A co by sie stalo jak wsadzilbym je do mikrofalowki? Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcgrzy Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 wyslalem radyjko do szczecina. <bmw_1> kolego, po co wysyłałesradyjko do szczecina? We wrocku na Kochanowskiego ( tu zkoło skretu na Morskie oko)jest taki gosciu ( CAR AUDIO i inne) ktory rozkodowuje za 20 zł. Polecam na przyszlość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 jak ostatnio potrzebowałem rozkodować radio to przewiozłem je po całym mieście i żadnemu sie nie udalu a poza tym koszt takiej usługi to od 60 do 90 zl a nie 20. No i wysłałem do szczecina bo tam to sie przynajmniej znaja i nie muszę słuchać zbędnej pierdolologi typu jakie to trudne jest a ze moze za 2 tygodnie zrobia bo cos tam muszą ściągać bo na miejscu nie maja. Dziękuję 120zl z przesyłka w obie strony i radyjko za 2 dni sprawne odbieram. <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Wsadzić je do zamrażalnika na 15min i potem ponoć kod znika... Niezla jazda z tym patentem Ciekawe czy skuteczne. A co by sie stalo jak wsadzilbym je do mikrofalowki? Pozdro. wiem że to dość dziwny patent (o ile to patent) ale na prawdę spotkałem się z takim rozwiązaniem, nie pamiętam już kto mi go mówił. jak kiedyś będę miał taki problem to przetestuje go osobiście do mikrofali jak się da na rozmrażanie to się zasięg pewnie zwiększy tylko nie więcej niż 25 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi