xenomorph Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Dokładnie jak w temacie. Chodzi mi o dwa modele, czy ktoś z was miał możliwość dokładnego zmacania tych CD-ków: - ALPINE CDA 9884 R - PIONEER DEH P 7000 UB Wiele opisów i właściwości poczytałem, ale nie jest to zupełnie pomocne, bo nie wiem jak one grają i jak bardzo mają w praktyce wykorzystane te wszystkie parametry. Dziękuję za wszelkie opinie i odpowiedzi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Widzialem te modele w sklepach ,poniewaz rowniez byly w kregu moich zainteresowan ,ale ostatecznie stawiam na Sony. Jednak opcjonalnie wygladaly ciekawie ,alek jak graja itp. to Ci nie jestem w stanie odpowiedziec. pozdro happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batman_bmw Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 hej ja jestem posiadaczem /////Alpine i jestem w 100% zadowolony tak ze moge Ci polecic ta marke i i powiem ze napewno bedziesz zadowolony moj model to cda 9855r pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Ja mam też Alpine i jestem z niego na maxa zadowolony. Mam go już w 3 aucie (nigdy nie sprzedam ) Modelu nie pamiętam, ale wiem że jest z procesorem dźwięku i ma ok 3 lat Polecam ta markę ale tylko w radioodtwarzaczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Ja też polecam Alpine , naprawdę ładnie gra Zawsze miałem tej marki grajki w aucie a ostatnio nawet pokusiłem sie o nowy w Media , nie żałuje , he he ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 w ciemno alpine najlepiej jakiś starszy model używany ale z najwyższej h-endowej półki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryl Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Alpiny są dobre, ale wyższe modele CDA, bo CDE to nie gra. Możesz popatrzeć też na Clariony, pasują lepiej do deski i fajnie grają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARservice Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Witam Jako serwisant sprzetu RTV ,moge wyrazic swoje zdanie,jesli chcesz kupowac kup Alpine:) Piooner niestety jest po pierwsze drogi po drugie to juz nie ten Piooner co kiedys.A jakosc tez jest rozna. Pozdrawiam i zycze udanego zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Kenwood jeszcze jest dobry, ale nie wiem jakie modele - kolega ma tej firmy radyjko i gra nieziemsko ale dał za to też nieziemską cenę wiadomo coś kosztem czegoś... Ale Alpine jest najlepsza <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro600V Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Mam u siebie radio Pioneera + wzmacniacz Alpine i z tych dwóch firm wybrałym Alpine. Kumpel ma u siebie takie radyjko i bardzo fajnie gra. Ogólnie polecam Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bawarjan M5 Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Witam! jesli moge doradzic to tak jak koledzy poprostu Alpina te radia jakie by niebyły zawsze dobrze graja pozatym masz BMW wiec niech bedzie rasowo tak jak powinno byc Alpina niedosc ze radia sa kozackie to wyglad zawsze jak ktos zagladnie do srodka widzi alpine wiec widac ze jezdzi tym prawdziwy fan BMW moj brat tez tego nierozumial po wielu namowach zalozyl alpine i jest teraz najszczesliwszy powiedzial ze innego by teraz niezalozyl do BMW to jest bawara wiec zapodaj tam te Alpine.pozdrawiam <bmw_1> happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Pamiętaj tylko (o ile zdecydujesz się na Alpine - a powinieneś ), żeby wybrać model z procesorem dźwięku. Bardzo przydatna rzecz w radiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi