Aga Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Wyobraście Sobie jak tak próbowałam odpowietrzyć to sprzęgło, to przyszedł sąsiad i niby chciał pomóc pozaglądał pod maskę i sam trochę pompował pedałami hamulca i sprzęgła, a po chwili stwierdził, że to pewnie serwo mi siadło, bo ponać miał tak kiedyś w swoim Polonezie.... Ja myślałam, że szlag mnie zaraz trafi... Jak on śmiał moją BMW porównywać do starego Poloneza. Zawziełam się i postanowiłam ,że mu pokaże i poradze sobie i .... poradziłam sobie i byłam na zakupach oraz wstapiłam tak na wszelki wypadek do mechanika. Sprawdził i powiedział, że dobrze odpowietrzyłam. Kutafon ten mój sądiad. Prawda??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 nieprawda bo chcial ci pomóc.... A to ze powiedzial ze miał tak w polonezie to przeciez nie zbrodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 oby tak dalej, <bmw_1> jak potrafisz to po co się oglądać na chłopów i to takich którzy na "imię" mają Kutafon, piekne "imię" nadałaś sąsiadowy uklon_bmw :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 No chcial pomoc , ale jakos nie zbytnio widze ze mial pojecie o czyms . Poza tym bmw porownac do poldka to ... No ale z drugiej strony nie ma co go obrazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 gratulacje za poradzenie sobie z problemem wazne ze pomogl bo moj znajomy ma takich sasiadow ze do baku wskuterze nasypali mu cukru dobrze ze filtr zapchalo i nie poszlo w silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaVid BP BMW Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 BMW porownac do kazdego innego samochodu to grzech!Ale do poldka!!!Zbrodnia!!!Pozdro Aga i zycze udanych napraw!(samodzielnych bez pomocy sasiada) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikroludzik Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Ważne że wogóle wyraził chęć pomocy,bo jak się kiedyś w zimie zakopałem i walczyłem z pomocą łopaty to burak z BMW X5 wjechał sobie na pole,i powoli mnie ominął patrząc sie przy tym jak szpak w ..... i ani mu w głowie było żęby mi pomóc. A sąsiad nie jest kutafonem bo jakby był to by powiedział z szyderczym uśmiechem,,co BMW się zepsuło?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi