czerwienny Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 W sumie nowy,ale juz od dawna ujezdzam bunie Aktualna ma przejechane 290tys km fajnie by bylo,gdyby po przywiezieniu z germany nie byla katowana przez wiesniakow Jak ja kupilem,to mialem duzo pracy i jeszce troche pozostalo,zeby wstydu nie przynosila Ale zawsze to bunia,a nie jakis smiec... pozdrawiam i do zobaczyska jutro na spocie (zabieram ze soba 11 beemek kumpli,jak wszystko dobrze pojdzie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Witamy :!: :!: :!: BTW co :?: :?: 11 beemek zabierasz ze sobą , dobrze napisałes :?: :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Witamy :!: :!: :!: BTW co :?: :?: 11 beemek zabierasz ze sobą , dobrze napisałes :?: :? hoho jak to prawda to widze szykuje sie jakis prze okrutny spot z rekordem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 25 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 no,ajk znalaelem klub i sie zatrejestrowalem,to zarzucilem temat kumplom i w sumie kazdy kazdemu zarzucil i sie uzbieralo z parafii ruszamy o 13:30 z ul. prusa na spot w 11 beatek no chyba,ze ktos da plame www.czerwienny.fotka.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 o kurka to na andersowie miejsca zabraknie heheheheheeh ale zapraszamy <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 25 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 jak jedziesz sam z kamienca,to zawitaj o 13:30 na skrzyzowanie prusa z nowowiejska pod apteka i razem sie wbijemy na slezna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 niestety ale jeszcze przez Grabiszyńską jadę , spotkamy sie na andersowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 25 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 siemka stary ale bedziecie mieli fajnie zazdroszcze ...i znowu mnie nie bedzie.... <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Siemana :wink: 290tys to w 535i jest połowa zycia tego silnika :lol: Freex miał taką sama jak sprzedawał to miała 550tys i spokojnie zamykała licznik <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 27 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Siemana :wink: 290tys to w 535i jest połowa zycia tego silnika :lol: Freex miał taką sama jak sprzedawał to miała 550tys i spokojnie zamykała licznik <bmw_1> no tylko,ze moja po niemcu przez prawie rok katowal pewien wiesniak:/ jakbys widzial opony,z ktorymi ja kupilem,to bys mogl sobie wyobrazic,co przeszla (mowie o porzadnych michelinach TRX,ktore bardzo ciezko zajechac) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Siemana :wink: 290tys to w 535i jest połowa zycia tego silnika :lol: Freex miał taką sama jak sprzedawał to miała 550tys i spokojnie zamykała licznik <bmw_1> no tylko,ze moja po niemcu przez prawie rok katowal pewien wiesniak:/ jakbys widzial opony,z ktorymi ja kupilem,to bys mogl sobie wyobrazic,co przeszla (mowie o porzadnych michelinach TRX,ktore bardzo ciezko zajechac) A to inna sprawa jak ktoś ją troche pomęczył to nie ma przebacz Ale i tak nie masz co narzekac bo ładnie lata bokiem :lol: Albo mi sie wydaje albo Twoja buma sporo czasu stała przy grunwaldzkim(jadąc od klinik na Skłodowskiej to przy samym prawie grunwaldzkim po prawej stronie) , najpierw chyba bez tablic albo na niemieckich bo te co masz teraz to sa widac po numerach dość nowe :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 28 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 no stala tam,bo tam mieszkam a stala z miesiac na poznanskich blachach,potem przerejestrowalem na wroclaw no a krecila fajnie,bo szpere ma ja krecilem na gazie jak wymienie pompe paliwa i przeplywomierz (zabite przez poprzedniego wlasciciela),to dopiero bedzie rwala asfalt aha... jak ktos ma jakies opony 225/55/16 za nieduza kase,to jestem zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Witam ładna bunia, ładnie chodzi , ładnie lata bokiem dbaj o nią pozdro 8) ps. jeżeli dobrze kojaże to kołpaczki są troche ten tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 28 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Witamładna bunia, ładnie chodzi , ładnie lata bokiem dbaj o nią pozdro 8) ps. jeżeli dobrze kojaże to kołpaczki są troche ten tego no kolpaki sa takie,a nie inne,bo mam fiola na punkcie gwiazd 5-6 ramiennych,a takich nie ma w ofercie najlepszej marki na swiecie naklei sie znaczki na nie i bedzie dobrze,ale i tak zaniedlugo stawiam ja na 6-cioramienne szestanstki (tylko uzbieram na opony) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Popytam się o oponki dla Ciebie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Popytam się o oponki dla Ciebie pozdro Popytaj odrazu dla mnie : 205/60/15 4 sztuki ... Ewentualnie moga byc 55 235/55/18 2szt 245/55/18 2szt ewentualnie komplet 18 tez moze byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Witam sąsiada słyszałem że z dzielnicy parę autek na zlota się udało-fajnie happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 30 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Witam sąsiada słyszałem że z dzielnicy parę autek na zlota się udało-fajnie happy_bmw ooooooo.. kogo ja widze... no bylo zajefajnie... myslalem,ze moja mi wstyd przyniesie,bo poki co,to tylko na gazie smiga,ale atmosfera zrobila swoje i troche ja pokrecilem na "zapalniczce" troche,tzn dopoki wskazowka temperatuty nie wlazla na czerwone pole <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi