Aga Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Potrzebuję i poszukuję ksiązki obsługi do BMW 318, tej starszej. Nigdzie nie mogę jej dostać w księgarniach, a na Allegro jak dotąd nie udało uklon_bmw mi się przelicytować na swoją korzyść. A zależy mi na niej. Chciałabym jak najwięcej wiedzieć o swoim autku.......... Czy ma ktoś na zbyciu.....????????? <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 na mam na pdf-ie ( w formie elektronicznej ) , ale dopuki taki bałagan koleżanka robi to nie dam :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 na mam na pdf-ie ( w formie elektronicznej ) , ale dopuki taki bałagan koleżanka robi to nie dam :mrgreen: A ja jestem grzeczny i tez potrzebowal bym :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga Opublikowano 28 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Piotr, Już nie będę robić bałganu hi, hi, hi, hi. Przynajmniej się postaram :lol: :oops: I am small women!!!!! <bmw_2> Zgoda :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga Opublikowano 28 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 oxstylE!, To się podzielimy,co? Sprawiedliwie bmw_beer happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 oki :mrgreen: a więc kniga gruba jest 180 MB , więc na maila odpada no chyba że ktoś dużą skrzynie ma, mogę na płytkę zrzucic ale jak odbierzesz :?: wpod koniec kwietnia do Torunia jedziemy, więc może w Toruniu, :mrgreen: PS. Trolu patrz PW <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga Opublikowano 28 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Piotr, Trochę długo... :? Ale będę grzeczna i poczekam.... :mrgreen: A w jakim jest języku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 jak to w jakim, PO POLSKU ma sie rozumiec, innej bym nie proponował :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 jak to w jakim, PO POLSKU ma sie rozumiec, innej bym nie proponował :mrgreen: :mrgreen: Hehe , okej to ja narazie podziekuje :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga Opublikowano 28 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Piotr, To super :!: :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga Opublikowano 28 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 oxstylE!, Masz może lewą tylną owiewkę nad drz :?: wi do kombi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga Opublikowano 28 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Piotr, Ale jest ona do tych starszych BMW lata 80-90? Bo z tego co wiem to są wersje do starszych i młodszych :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga Opublikowano 28 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Piotr, Chodzi mi o tą książkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Aga nie pisz każdej mysli w nowym poscie , używaj opcji EDYTUJ w prawym górnym rogu poprzedniego postu , tak bedzie znacznie czytelniej <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Tytuł jest taki: "BMW E30 obsługa, budowa, naprawa, eksploatacja" wiem jaki masz silnik ( zreszta ja jeszcze tez ) więc lipy bym Ci nie wciskał, tu pożądni ludzie pisza :mrgreen: <bmw_2> PS. Aga próbujesz mnie w ilości postów dogonić :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga Opublikowano 28 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Mordulec, Dajcie mi trochę czasu na obycie. .......Plis. :!: :!: Dopiero się uczę :!: Bywać na tych " Waszych" stronach :lol: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga Opublikowano 28 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Piotr, Wierzę w uczciwość i porządność!!!!! A na książce naprawdę bardzo mi zależy. Więc przygotują ją dla mnie. Z góry ładnie dziękuję :!: :!: :!: :!: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi