Kamil Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 witam wszystkich! mam taki dylemat poniewaz w swojej buni mam zarowki pozycyjne i mijania takie starego typu ktore swieca tak na zołtawo napewno wiecie o co chodzi i chcialbym to zmienic!za w miare rozsadne pieniadze chcialbym wymienic to oswietlenie! napewno macie w tym doswiadczenie a wiec co moglibyscie mi poradzic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Kupi philips Blue Line albo Night Vision http://www.h4.com.pl/sklep/popup_image.php?pID=598 tu masz H7 nie wiem jakie ty masz. Możesz też wyczyścić dodatkowo klosze ale jak masz już żółtawe to warto zainwestować w nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 patrzyłem i u mnie sa H1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 To z Allegro, jest więcej możesz sobie wybrać inny typ żarówek jak i sprzedającego : http://www.allegro.pl/item574218881_h1_nightguide_double_lifetime_philips_super_hit.html zmień też te małe żarówki co są obok normalnych na białe (kosztują chyba 1pln albo i mniej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Możesz też wyczyścić dodatkowo klosze ale jak masz już żółtawe to warto zainwestować w nowe. mysle ze narazie nie musze ich czyscic bo nie widac zeby były tam w środku zasyfione tylko na zewnatrz sa pokrytwe taka kaszka jakby i nie moge niczym tego usunac :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 No właśnie o to mi chodziło (z czasem będą pewnie żółknąć - wypalać się powiedzmy). Ja to czyściłem, ale efekt nie jest super, jedynie co to lepiej wygląda (jeśli byś to robił to pamiętaj o wklejeniu albo zmianie uszczelki która tam jest bo ja tego nie zrobiłem i na początku mi parowały - teraz o dziwo już nie ). Tu pozostaje chyba tylko kupić nowe "szkła" albo całe lampy (tylko to już koszta). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Kupi philips Blue Line albo Night Vision Ja mam zalozone u siebie Philips Blue Vision i powiem, ze az taka rewelacha to one nie sa. Owszem - swiatlo jest troche bielsze,ale zadnego efektu ksenonowego (jak jest napisane na pudelku i jak reklamuja sprzedawcy) ja tam nie zauwazylem. Kamil, jak kupisz Philipsy + 80 % ,tez powinienes byc zadowolony. Roznica jasnosci swiatla prawie zadna,ale za to w cenie duza... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 No ja porównywałem te Philipsy do zwykłych żarówek (sam miałem jedna taką i drugą zwykłą ) i ta Philipsa lepiej dla mnie świeciła. Ale wiadomo efektu xenona to to mieć nie będzie więc jak chcesz polepszyć światła nie wkładając dużo kasy to rozwiązanie dobre moim zdaniem albo tak pisze Tomek te Philipsy + 80 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 zrobiłem chłopaki tak jak mówiliscie i róznica w porownaniu to tych co miałem jest duza swiatło jest białe(az nie moge sie jeszcze do tego przyzwyczaic ) a jesli chodzi o widocznosc to jest tez lepiej! dziekuje koledzy za info! uklon_bmw pozdrawiam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi