bastaz Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 5oul. Takie pytanko: Czemu twoje autko jest z 2000r. a ma przód po liftingu (ktory był w 09.2001r)? pozdro. ps. Dzis Cie nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 bastaz, Właśnie też zachodziłem w głowe. W Inchcape sprawdzałem cały samochód przed kupnem. Zapytałem ich czy to tak może być, bo coś mi się to nie widzi. Odpowiedzieli: "Jest to możliwe." Albo z nich tacy znawcy, albo to rzeczywiście jest możliwe. Sprawdzili wszytsko co było możliwe, również wstawili go na rame. wszystko było (i jest w porządku), więc go kupiłem... Nie mniej jednak samochód na pewno był stuknięty w przód. Może wtedy właściciel zdecydował zmienić na światła na "po lifcie"... Gdybać mogę długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 To masz zagadkowe auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 AWV, Może pospawane z 3 innych, kto to wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastaz Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 bastaz, Właśnie też zachodziłem w głowe. W Inchcape sprawdzałem cały samochód przed kupnem. Zapytałem ich czy to tak może być, bo coś mi się to nie widzi. Odpowiedzieli: "Jest to możliwe." Albo z nich tacy znawcy, albo to rzeczywiście jest możliwe. Sprawdzili wszytsko co było możliwe, również wstawili go na rame. wszystko było (i jest w porządku), więc go kupiłem... Nie mniej jednak samochód na pewno był stuknięty w przód. Może wtedy właściciel zdecydował zmienić na światła na "po lifcie"... Gdybać mogę długo Ogólnie Inchape to raczej omijac dość szerokim łukiem. Już troche opinii słyszalem, ze to partaki i w ogole. Jak sie chcialem umowic z nimi na przeglad auta przed kupnem to jakos tak ciezko sie bylo dogadac, poza jakiegos wkurzonego kolesia trafiłem. Tak wiec, sprawdzilem (tzn ojciec) auto w Stando - 5h przeswietlali autko. Opinia wyszła pozytywna wiec zapodalem Czestym zabiegiem jest wlasnie zrobienie wersji po lifcie gdy uderzony jest przód. Ja mojej bejki szukalem jakies pol roku i naprawde, takie ciekawe modyfikacje widzialem, ze duzo by pisac. Ile dostales kluczykow przy kupnie auta? Sprawdzili w kompie auta ile kluczykow jest aktywnych (czyli takich ktore moga odpalic auto)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Jeśli chodzi o Inchcape nie będę się wypowiadał... Co do kluczyków to dostałem 3 (nie było plastikowego) i nie przyszło mi do głowy żeby sprawdzić ile jest aktywnych. Nie wiesz może czy w Stando będę mógł to sprawdzić? Jeśli mogę wiedzieć, ile zapłaciłeś za sprawdzenie swojej furki? Co do modyfikacji to też widziałem niezłe akcje. Raz nawet trafiłem na beje gdzie jeden migacz był po lifcie a drugi jeszcze nie... To się nazywa "wersja przejściowa" :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastaz Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ja dostalem 2 kluczyki - plastikowy i ten z przyciskami. Z kompa wyszlo ze aktywne są 3 sztuki. Przekodowali mi je tak, zeby tylko te działały. Za samo sprawdzenie przed kupnem zaplacilem jakies ~700zł (nie pamietam dokladnie, a obejmowało praktycznie wszystko - włacznie z jazdami testowymi z podłączonym lapem). Mnie sie podobala najbardziej modyfikacja zmiany kierownicy z modelu przed 2000 (taka 3 ramienna z mala poduszka) do auta z 2002 roku, co wg sprzedajacego był to element z m-pakietu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emar2106 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Siema <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 witam ładna Bunia !!! Oj ładna <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 mariusz13, Dzięki kolego za słowa uznania. bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 mariusz13, Dzięki kolego za słowa uznania. bmw_beer Ej no mi też sie podoba :wink: Piękny kolorek,który nie często się widuje.Ładne wnętrze,dobre wyposażenie,dźwięk silnika mmmmmmmmm Bierz przykład z Palkosza i inwestuj w LED'y na tył i ringi <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 sebastianforys, Dzięki wielekie uklon_bmw. Co do LEDów to jeszcze trochę będą musiały poczekać... Ringi powinienem zapodać w maju, najpóźniej w czerwcu (mam nadzieje że na Tuningowisko już będą). Musze porobić więcej fotek wtedy wrzuce ją na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Ładniutka <bmw_2> i 4x4, w zimie rewelka, do ścigania też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gabi Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 siemka bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Siemanko <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi