luk4sh88 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 mam pytanie czy w tym modelu byl wzmacniacz?? i co do tego wzmacniacza warto go podlaczac czy raczej nie ? ja u siebie nie mam wzmacniacza byc moze ktos wymontowal albo nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WsimSonK Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 U mnie nie ma, i na 99% nie było nigdy od nowości. [ Dodano: 27 Kwiecień 09, 23:26 ] (U mnie)* U KUMPLA nie ma, i na 99% nie było nigdy od nowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Chyba do e36 nie montowali seryjnie wzmacniaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 seryjnie nie, ale chyba bylo takie cos jak nokia sound system (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Hmm tego nie wiem choć coś mi tam na 5 garze szumi Ale nawet jak było to warto to zmienić na bardziej markowe, gdyż głośniki jak i pewnie wzmacniacz Nokia nie jest towarem z wyższej jak i średniej półki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi