Paweł-528 Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 mam problemy z otwieraniem samochodu z pilota czasem wogule nie chce sie otwozyc wydaje mi sie ze to bateria w kluczyku. moj kolega powiedzial ze kluczyk trzeba zawiezc do serwisu bmw a oni wysla go do monachium - cos mi sie niechce w to wiezyc jak ktos ma jakies pomysly to bede wdzieczny za kazda podpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Kolega miał też taki sam problem i po po prostu wymienił baterię samemu. Na obudowie kluczyka masz chyba jakieś śrubki ? Mogę się mylić, ale jak dla mnie to chyba wystarczy samemu zmienić tą baterię a nie wysyłać do Monachium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł-528 Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 śrubek na obudowie niema ale tez mi sie wydaje ze powinno sie samemu jakos dac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adm87 Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 z tyłu obudowy kluczyka jest plastikowa zaślepka, podważasz ją czymkolwiek, pod tym masz 2 malutkie śrubeczki które należy odkrecić i dostajemy się do środka w którym jest moduł i bateryjka, jak uda Ci sie zmienic ją w kilka sekund to nawet nie bedziesz musiał programować kluczyka od nowa. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bawarjan M5 Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 dokladnie jak kolega powyzej napisal z tylu kluczyka na srodku jest kalpeczka plastikowa podwaz ją i tam sa dwie srubeczki malutkie do otkrecenia odkrec i wyjdzie ci ten maly plasticzek z tymi srubkami pod nim sa dwie bateryjki na wymiane bateryjki masz dokladnie 60sec jesli niezmiescisz sie wtym czasie to trzeba go bedzie na nowo zaprogramowac a to tez mozna zrobic samemu jakby co to wiem jak to sie robi to ci wrazie czego moge napisac jak zaprogramowac.A tak na marginesie to ten twoj kolega niezla ma wyobraznie z tym monachium co by to bylo jakby kazdy o taka bzdure wysylal kluczyki do monachium heheh pozdrawiam. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 zgadza się ale masz nie 60sek a około 90, jeżeli nie chcesz się stresować weź daj to gdzieś gdzie dorabiają klucze albo do zegarmistrza i zero stresu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł-528 Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 tez mi sie wydawalo ze troche przekombinowal z tym monachium. dzieki za rade, serdeczne pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Niektóre modele kluczy nie posiadają wymiennej baterii a zwyczajnie maja wbudowane akumulatory i lądują się w stacyjce, może wystarczy go naładować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł-528 Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 otwozylem wczoraj ten kluczyk noi po pierwsze obudowy byly zgrzewane nie bylo zadnych srubek a bateria byla tylko jedna durza. puzniej pol godziny meczylem zeby to zlozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 klucze w kształcie rombu są ładowane występowały w e38 i e39 w gorę, ale nie w pierwszych latach produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł-528 Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 noto dla czego czasami nie chce sie otwozyc z pilota a naladowana powinna byc dobze bo czesto zostawiam kluczyki w stacyjce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 wklej foto kluczyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi