StvStifler Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Witam Od niedawna posiadam E30 318i z 85 roku, autko w kolorze "karminrot" bynajmniej było przemalowywane na jasną czerwień, jest w nim troche do zrobienia, narazie wymienione swożnie w wachaczach przednich i poduszka pod silnikiem, dalej w planach drobne naprawy i lakier w niektorych miejscach oraz wydech bo jest przerwana rura miedzy 1 a 2gim tlumikiem. Od dawna jestem zakochany w tej marce zwlaszcza w tym modelu, jesli jest ktos z Wrocławia kto moglby służyć radą i ewentualną pomocą to chetnie skorzystam bmw_beer pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 No wąskich lampek co raz mniej , wrzucaj zdjecia zobaczymy tą czerwoną strzałe :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StvStifler Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Tutaj zdjecie robione w weekend jak bylem u rodziców, byla strasznie zabrudzona i troche zmatowiała, teraz jest juz troche lepiej [ Dodano: 9 Czerwiec 09, 02:04 ] Wlasnie wrocilem z kuzynem z akcji naprawiania zamka od drzwi, dobrze ze byla pod ręką książka "Sam naprawiam BMW" w pdfie :mrgreen: To jak ekipa Wroclawska ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martita Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zazdroszczę wąskiej lampy happy_bmw Ja jedynie służę "sam naprawiam bmw" w formie namacalnej resztę na pewno znajdziesz na forum <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StvStifler Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zazdroscisz a sama posiadasz ten model ? Cos malo osob pisze :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 bo ma szeroką lampę. witamy rób blachę bo ma parę pierdół do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StvStifler Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Moze ktoś z Wrocławia pomoże i oceni jak ma czas ? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Witam.Twój tata ma na imię Marek?Pytam bo znajomy ostatnio kupił synowi podobną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 siemanko <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Cześć kolego <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StvStifler Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Witajcie :wink: Nie Forest, mój ojciec gustuje we francuskich markach aut... ....a ja uklon_bmw i wszystko jasne :wink: Ma ktoś czas w czwartek lub piatek zeby obejrzec malenstwo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Witajcie :wink: Nie Forest, mój ojciec gustuje we francuskich markach aut... ....a ja uklon_bmw i wszystko jasne :wink: Ma ktoś czas w czwartek lub piatek zeby obejrzec malenstwo ? Pytałem bo mój znajomy kupił synowi identyczną.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Siemka <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StvStifler Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 witam witam :wink: Ma ktos czas w takim ukladzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 hejj!! <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Siemka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emar2106 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryters Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 siemka <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi