8507tomek Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 witam wiec mam problem jak w temacie zacina sie obrotomierz od 1000 do 2500 co jest grane.z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 witam wiec mam problem jak w temacie zacina sie obrotomierz od 1000 do 2500 co jest grane.z gory dzieki a) uwalona przepływka (tak wiem, to śmieszne i paradoksalne... ale testowałem po odpięciu przepływy zaczął tak robić) b) świruje... strzał z ręki w deskę rok temu mi pomógł... do dzisiaj działa normalnie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8507tomek Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 a gdzie jest ta "przeplywka"napisz jasniej bo nie wiem o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Przepływka to nic innego jak przepływomierz i jest on przy obudowie filtra powietrza,stojac przed autem to za nią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8507tomek Opublikowano 11 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 w 2.0 benzynie jest inneczej niz w 2.5 td bo filtr rzykrecam praktycznie przy silniku wiec za filtrem nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 tak wyglada u ciebie przeplywomierz http://www.allegro.pl/item651379991_bmw_opel_2_5td_tds_przeplywomierz_pierburg_nowy.html a szukaj go w okolicach filtra powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8507tomek Opublikowano 11 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 dzieki za podpowiedz przyjzalem sie temu przeplywomierzowi i nic mi to nie przsy[pomina zebym to u siebie widzialm dziwna sprawa [ Dodano: 11 Czerwiec 09, 20:58 ] gdzie to owinno sie znajdowac jak wiesz to podpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 silnika 2,5 td i tds nie odladalem nigdy tak dokladnie ,ale w benzynach jest to zawsze przy filtrze powietrza ,a raczej za nim i np. w 1,6 i 1.8 sa wieksze ,a ja u siebie mam mniejszy juz. Wiec powinenes poszukac tak jak pisalem gdzies przy filtrze pow. bo powietrze ktore idzie z filtra czyste powinno isc nastepnie przez przeplywomierz a nastepnie w strone silnika. Wiec tam ,gdzies powinien sie znajdowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8507tomek Opublikowano 12 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 to u mne nie ma ego przeplywomierza bo za filtrem powietrza juz nie ma nic jest tylko komora wlotowa powietrza do silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi