arturdom1 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Witam wszystkich serdecznie. Potrzebuje pomocy w zlokalizowaniu czujnika temperatury w bmw e 30 92r. 1,6 Może to pytanie będzie śmieszne, no ale cóź... szukałem i nie mogę znaleść. Wcześniej miałem skodę i był on przy chłodnicy. Muszę go wymienić bo temp. skacze - raz 90, raz 145 C uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafikone Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 zerknij tu taj http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=AJ11&mospid=47293&btnr=11_1342&hg=11&fg=15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturdom1 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 DZIĘKUJE ZA POMOC !!!!! POZDRAWIAM SERDECZNIE. Artur [ Dodano: 16 Czerwiec 09, 09:22 ] rafikone, Dziękuje za pomoc - pozdrawiam serdecznie <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi