Tomski Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 I nadszedl ten dzien,ktory zblizal sie duzymi krokami i ktorego zawsze sie obawialem.Moja ostatnia beta zostala sprzedana.kilku-letnia historia dobiegla konca a przyczynily sie do tego warunki jak "przyrost rodziny",sytuacja na rynku,zmiany zyciowe, krach na gieldzie itp. A pamietam jak sie zarejstrowalem do maxbimmer'a...na drugi dzien musialem prosic o przypomnienie hasla bo zapomnialem Taka fajna przygoda z wami.Nie bywalem czesto na spotach i wielu z was osobiscie nie znam.Chcialem klub wroclawski bo sam jestem w wroclawia.Duzo sie nauczylem dzieki forum i zawsze moglem sie kogos poradzic.Przez ten czas zauwazylem ze jedni przychodzili i odchodzili,jednakze stala ekipa jest zawsze .I tak trzymac! Milo patrzec jak sie klub rozrasta i dojrzewa.Wspaniala sprawa ze marka auta moze tak zjednoczyc ludzi,ktorzy dziela swoje pasje,doswiadczenia i uwagi.Dziekuje wszystkim,mam nadzieje ze bede mogl tu zagladac i czasem pogadac z wami. A na koniec male przypomnienie mojej przygody i aktualne zdjecie na co zamienilem BMW. <bmw_2> Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Taka fajna przygoda z wami.Nie bywalem czesto na spotach i wielu z was osobiscie nie znam.Chcialem klub wroclawski bo sam jestem w wroclawia Tomski brzmi to jak pozegnanie (nawet jest tak zatytułowane) ale mysle ze sie z nami nie żegasz , wiem ze to "bolesne" pożegnac sie z bumą (sam to przezywałem) ale takie cos mogą przezywać ludzie ktorzy widzą w aucie nie tylko kupe żelastwa tylko cos co ma dusze , mysle ze taką osobą właśnie jestes (wystarczy przeglądnac Twoje tematy z poprzednimi beemkami) ... kilku-letnia historia dobiegla konca Mysle ze to chwilowe zawirowanie i to tylko kwestia czasu az zamienisz ałdi na jakiegos przyzwoitego Touringa (wiadomo rodzina , ale nie mozna zapominac o kierowcy :lol: jemu tez sie nalezy jakas frajda , znaczy sie taki kompromis :lol: rodzinnie ale z duszą) Przez ten czas zauwazylem ze jedni przychodzili i odchodzili,jednakze stala ekipa jest zawsze .I tak trzymac! Heh jak patrze tak na początki klubu to faktycznie stara brygada trzyma sie razem byłes swiadkiem róznych akcji mniej lub bardziej sympatycznych na forum ale chyba to tylko nas wzmacniało :drunk: Dziekuje wszystkim,mam nadzieje ze bede mogl tu zagladac i czasem pogadac z wami. Tomski ja licze ze zawiniesz jakos do wrocka na browara , jak juz sie rodzinne sprawy unormują , jak cos to zapraszam i spota również wyprawimy z okazji Twoich odwiedzin <bmw_2> No i czekamy na jakies zdjecia Touringa :drunk: Pozdrowienia dla Marzeny <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Myślę, że od BMW tak łatwo nie uciekniesz Za jakiś czas pewnie Touring się znajdzie, jak pisze Mordulec : kompromis rodzina-kierowca. To że nie będziesz miał bawarskiego auta nie oznacza że na forum nie będziesz mógł zawitać, pewnie nie jednemu i nie raz jeszcze pomożesz. Sporo fajnych aut miałeś (nawet nie wiedziałem). e39 2.8 wygląda super, ale reszta aut też ma to coś w sobie co wyróżnia je od innych. Osobiście najbardziej podobna mi się e36 - no ale to kwestia gustu. Liczę, że będziesz często odwiedzał forum bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 i tak wrócisz do bumy i tak, też chciałem coś rozsądniejszego ale tak się nie da.. bmw to bmw. to nie jest zwykły środek transportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Hej Kolego.Traktuj Audi jako stan przejściowy bo zamiłowanie do marki nie mija z wiekiem czy z powiększeniem rodziny Są przecież Bumy w kombi :mrgreen: Pamiętam mój pierwszy spot z Maxbimmerem,jakoś w marcu rok temu.Byłeś chyba pierwszą osobą z klubu z którą zacząłem rozmawiać (problem z niebieskim ringiem).Tak więc po pierwsze życzę by AŁDI Ci służyła jak najlepiej a po drugie życzę byś w przyszłości kupił np. E39 530d Touring.No i oczywiście do zobaczyska na jakimś spocie gdy odwiedzisz ojczysty kraj <bmw_2> Pozdrowienia dla Ciebie i Twej "powiększonej" rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Heh dzieki za te slowa otuchy.Odrazu sie lepiej mi zrobilo. Pewnie tak bedzie ale narazie nie chcialem jezdzic kolejna seria 5.A e46 nie znalazlem takiej jak bym chcial. Tomski ja licze ze zawiniesz jakos do wrocka na browara , jak juz sie rodzinne sprawyunormują , jak cos to zapraszam i spota również wyprawimy z okazji Twoich odwiedzin <bmw_2> Mordulec,z toba praktycznie najwiecej przebywalem i przyjechales po mnie i odwiozles.A tymi slowami zarobiles juz pierwsza darmowa kolejke :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 co Was na te Aułdi wzięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 co Was na te Aułdi wzięło dobra cena,duze.A kto jeszcze ma audi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Ja wcale nie bede sprzedawal Mat'a ze szukal audi a6 i to w wersji Ikarus... a skonczyl znowu na Beem... hehe szukal oszczednego 2.5 tdi a kupil V12.. :twisted: A ja w momencie rejestracji na forum bylem posiadaczem Ałdi;] pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 szukałem a6 bo myślałem ,że będzie to wół roboczy ale plany się zmieniły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Ale cie podkablowal :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 co Was na te Aułdi wzięło dobra cena,duze.A kto jeszcze ma audi? Patryk też się szarpnął :mrgreen: [ Dodano: 18 Czerwiec 09, 21:52 ] http://www.forum.maxbimmer.pl/profiles/1516.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 :lol: "permanentna inwigilacja " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi