Tomaszeks_88 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Witam. Moze ktos z was wie czy mozna kupic obrysowki ale koloru czerwonego? Bo chcialbym takie podlaczyc na zderzak tylni.... Nie chodzi mi o wiejski tuning ale moj brat mial kiedys w swojej E36 takie obrysowki Hartge i swietnie to wygladalo.... Przod oczywiscie pomaranczowy ale taki ladny jasny. Chcialbym zrobic cos podobnego, z przodu juz mam obrysowki Helli a co z tylem? Moze jakos samemu zrobic jak sie kupic nie da? A i czy ktos jeszcze dostal mandat za obrysowki? Bo to juz powoli robi sie standart w nowych autach, Mowie o takich ze smakiem a nie o jezdzacej choince....Czy moze swiatla obrysowe juz sie tak przyjely jak trzecie switalo stopu? Pozdrwiam P.S. A moze ktos ma do sprzedania? <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 kup sobie oryginalne z modelu usa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 No ok ale gdzie mam je kupic?? tzn skad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 http://moto.allegro.pl/item669000625_obrysowki_bmw_z3_z_3_cena_za_2_szt.html może takie cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Tylko ze ja chcem czerwone na tyl wzglednie biale z czerwona dioda lub zarowka.... Mysle nad takimi : http://allegro.pl/item654841860_kierunkowskaz_bok_bmw_e46_e_46_dymiony_tuning.html te by poszly na tylni zderzak. Przod diody jasno pomaranczowe a tyl taki stlumiony czerwony.... mysle ze moze wygladac calkiem fajnie? <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Tez ciekawe wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 ja bym szukał na ebay czasami idzie dostać teoretycznie nieosiągalne rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Juz zakupilem te kierunki ktore stana sie obrysowkami:D Jak zamontuje to wzuce fotke jak wyglada.... No chyba ze wyjdzie kupa to wtedy sie schowam i nie wzuce fotki... :oops: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Juz zakupilem te kierunki ktore stana sie obrysowkami:D Jak zamontuje to wzuce fotke jak wyglada.... No chyba ze wyjdzie kupa to wtedy sie schowam i nie wzuce fotki... :oops:<bmw_1> Oby kupa nie wyszła, lecz jeśli wyjdzie to pokaż i tak, by zobaczyć jak to wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 No i udalo sie zalozyc... Kupa niema a efekt oceniam na 4+... [ Dodano: 27 Czerwiec 09, 22:56 ] Kupy sorki... :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l11twa Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Całkiem całkiem (Jak dla mnie nie "festyn:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi