bobby_xp Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Witam. Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem E39. Czy ktoś z kolegów może mi powiedzieć, dlaczego sprężarka klimy zaraz po włączeniu hałasuje jak odkurzacz? Po paru minutach już jej nie słychać (no prawie ). Dodam, że klima działa bez zarzutu. Czy to jest prawidłowe? Poprzednio zajeżdżałem E34 i sprężarki nie było słychać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Podjedź zeby stan czynnika Ci sprawdziwili, może jest go mało i zanim sprężarka go zaciągnie przez chwile chodzi na sucho. Jeśli chcesz robić klime to polecam Ci Auto-Hel na ul Opolskiej 195, sam tam serwisuje klime i jestem bardzo zadowolony. bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobby_xp Opublikowano 4 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Tak zrobię. Dzięki. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi