Free Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Witam! Panowie tak jak w temacie. W ogóle to chciałbym się pochwalić nowym nabytkiem Kupiłem E39 523i 1997 rok (później zrobię temat i wrzucę fotki), ale mam kilka problemów:/... Pokazało mi się nagle -40 stopni:/ ... Oczywiście domyśliłem się, że to pewnie nawalił termometr... Czy ta wtyczka, którą widać na foto to pozostałości po nim? Podejrzewam, że go zgubiłem po prostu... (przepraszam za jakość zdjęć, ale robiłem je na szybko telefonem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 A skad ta wtyczka wystaje? Z okolic prawego nadkola? Jeśli tak to czujnik temp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgadza się Panie kolego, tak jak napisałem nad zdjęciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 a faktycznie, nie zauważyłem :oops: wię to musi byc to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi