pagut Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Witam koledzy,chciałbym zapytać o wasze opinie na temat świec ngk BKUR6ET-10 trójelektrodowe do bmw E30 1990 rok silnik 1.6,czy któryś jeżdzi na dokładnie takich świecach i jak mu się spisują?.Dokładnie w katalogu ngk powinny być do tego modelu świece dwuelektrodowe ale te mają identyczne wymiary (długości gwintu) i wartości cieplne,a poza tym ich plus to trzy elektrody.Sprzedawca mi je polecił.Co wy na to?dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 czemu polepszać to co dobre?? wg mnie ori swiece sa ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelorzechowski Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 też uważam że raczej ori lepsze. nie ma co kombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Pamiętaj, że sprzedawcy polecają często te rzeczy z których mają procent ze sprzedaży. Nie jest tak zawsze, ale często bywa Ja też jestem za ori. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 I ja stawiam na ori.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi