Dread Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Jak w temacie, potrzeba wymiany uszczelki pod głowicą silnik m30b35 na Poświęckiej 55 (nie wiem jak sie nazywa zakład) krzykneli za części i robociznę ok 1500zl... Znacie może jakiegoś mechanika, który zrobi to dobrze i taniej? Sam koszt części to 450zł (uszczelka, uszczelniacze, uszczelki pod kolektor itd itp...) robozina.. 1000zł.. :evil: no i sprawdzenie +planowanie głowicy paredziesiąt zł... Dajcie znać jak coś macie.. pozdro Dread bmw_beer Znalazłem 2. namiar.. Na Ślężnej gdzieś jest gość, który robi same bmw w benzynie a jego ojciec diesle.. Sam koszt wymiany u niego to 500zł... Robił ktoś coś u niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 514379517 - Najmilej widziane BMW choc naprawiaja wszystkie marki sam u niego robie kapitalke robilem nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 514379517 - Najmilej widziane BMW choc naprawiaja wszystkie marki sam u niego robie kapitalke robilem nawet Dzięki za nr w pon z rana zadzwonię i popytam:) bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafikone Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 przewaznie w warsztatach tak krzycza mi gosc za wymiane w 318 e 30 krzyknol 800zl a w e34 1300 wieczabralem sie za to samemu i z pomoca kolegow z forum sie udalo zrobic problemem jest tylko ponowne ustawienie rozzadu a tak to wymiana to nic az tak trudnego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi