borsuk Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Widzę na moich tarczach z tyłu dookoła wyżłobioną 'dziarę' tak w połowie średnicy - coś tam musi za mocno obcierać. W sumie nie spojrzałem dokładniej - klocki się kończą? Czy nie powinna się kontrolka palić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Kontrolki chyba nie występują w każdym egzemplarzu, a jak nawet to z tego co słyszałem ten czujnik (czy jak on tam się nazywa) powinno się wymieniać razem z klockami - a wiadomo, że poprzedni właściciel "pewnie" tego nie zrobił. Możliwe też, że kamyczek czy coś podobnego trafiło na tarcze a klocek to docisnął i zrobił dziarę. ps. Zobacz jak wyglądają klocki, powinno być je widać bez ściągania koła no chyba że masz pełne fele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 czujnik wymieniałem przy poprzedniej wymianie. Chyba ze mi mechaniciory zmostkowali... Trzeba by pooglądać dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi