lysytaxi Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 KLAKSON W MOIM AUCIE DZIAŁA JAK WYKASTROWANY NALEŻY GO WYMIENIĆ CZY MOŻE COŚ Z ELEKTRYKĄ?MĘCHANIK POWIEDZIAŁ ŻE NIE WIE .CO WY NA TO?DUPA Z NIEGO A NIE MECHANIK A MOŻE JEST TO WYŻSZA SZKOŁA JAZDY? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 U mnie w motorze na klaksonie mialem taka srubke ktora mozna bylo regulowac dzwiek jaki wydobywa sie z klaksonu. Nie wiem jak jest w BMW ale mozesz sprawdzic. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Spróbuj z tą śrubką jeśli jest. Z tego co ja wiem to w BMW montowano chyba 3 rodzaje klaksonów o różnych tonach. A to tak nagle się stało czy od początku tak masz z tym klaksonem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysytaxi Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 kupiłem auto i tak było już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi