ja6ol Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Witam, pedał sprzęgła chodzi w pełnym zakresie praktycznie bez oporu i sprzęgło w ogóle "nie chwyta". Jak pomachałem trochę pedałem to nic się nie zmieniło. A co ciekawe stało się to w czasie 2-3 tygodniowej przerwy w jeżdżeniu. Ostatnio jak jeździłem to czułem że pedał sprzęgło nie zawsze odskakuje do końca, ale normalnie można było jeździć. teraz po odpaleniu nawet biegu nie mogę wrzucić 325eta 1986r. Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l11twa Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 No to wyglada jakby linak sprzegła do wymiany była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 linak sprzegła do wymiany była. a tam nie jest hydrauliczne... pewnie niski stan płynu i poprostu się zapowietrzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja6ol Opublikowano 7 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Z tego co mi się wydaję to nie ma linki, tylko hydraulicznie jest to sterowane. Poziom płynu jest tak jak trzeba. Czekam na dalsze pomysły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCKOS Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 panowie w e39 nie ma linki sprzęgla tylko jest sprzeglo hydrauliczne z tego co piszesz to możesz miec problem z silownikiem sprawdż czy jest plyn jeżeli jest a silownik chodzi to mozesz miec problem ze samym sprzeglem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 panowie w e39 nie ma linki sprzęgla tylko jest sprzeglo hydrauliczne kolego a gdzie tu mowa o e39? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 W e30 jest hydrauliczne sprzeglo, nie ma tam zadnej linki to jest pewne gorzej z tym co sie popsulo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja6ol Opublikowano 15 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Wysprzęglik się zapowietrzył. Jak na razie naprawa/uszczelnienie pomogło. Zobaczymy na ile wystarczy. Dzięki za porady ( szczególnie te z linkami i e39:))) ). Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCKOS Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 myślałem o czym innym i pisałem o czym innym heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi