Kempes Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Witam wszystkich! mam maly problem z turbem, ma ktos namiary na jakis tani sklep z nowymi lub regenerowanymi. Nastepna sprawa nie wiem czy nowe kupic czy regenerowane? maciemoze doswiadczenia z regenerowanymi?... z gory dzieki za kontakty i za rady Pozdrawiam Kempes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior B.K.K. Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 (edytowane) Kempes to zależy, czy masz fundusze, bo wiadomo ze nowa jest dużo droższa. Turbo po regeneracji jet OK , ale to jest regenerowana. Decyzja należy do ciebie, jeśli ktoś doradzi ci regenerowaną , a ta padnie ci zaraz po skończeniu się gwarancji ( którą powinieneś dostać ) to będziesz miał pretęsję do tych co ci ją doradzili. Nowa to koszty, pamiętaj. Pozdrawiam. Ja mam gościa w Kielcach , ale to za daleko od ciebie. PPHU Grzywalscy 26-329 Kielce ul. Sandomierska 204 tel. 041 342 57 95 Edytowane 10 Stycznia 2010 przez junior B.K.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1976 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 w rudzie śląskiej na ulicy 3 maja jest firma zajmująca się regenerowanymi turbinkami ale przyznam szczerze że nie mają dobrej opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi