Skocz do zawartości

Moje uszanowanie

isso

Rekomendowane odpowiedzi

Hey, cześć,

jestem Tomek, aktualnie mieszkam we wrocku (student), a pochodzę z dgl (głogów) - tyle o mnie.

Moje zafascynowanie bmw przyszło dość przypadkiem... chciałem auto, coś w miarę mocnego, nie żeby szaleć, ale żeby zawsze na drodze czuć, że wymijanie aut będzie bezpieczne - i tak się trafiło e30 (M20B20) 320i coupe black bez gazu, bez tuningu, taka naprawdę czysta wersja w automacie. Powiem szczerze, ze to auto, jest tym, czego nigdy nie chciałem: 2-je drzwi, małe, ciasnawe, niskie, no ale tak czy siak moje... szybko się przyzwyczaiłem i polubiłem. Porobiłem trochę drobnych wymian i zamierzałem przeczekać zimę, a po zimie porobić resztę, jednak dość niedawno zauważyłem, że e32 jest w moim zasięgu cenowym :) i tak też poszedłem w tą stronę... kupiłem e32 (M30B30) 730i Luxorbeige metallic z pięknymi felgami hartge. Za każdym razem gdy wychodzę i widzę moje e32 zako****ę się w nim ponownie. Owszem, ma ono kilka mankamentów, ale wszystko z czasem zostanie naprawione.

E30 niestety idzie na sprzedaż, bo i tak nim nie jeżdżę, a szkoda, żeby stało.

Jakieś foto dorzucę niebawem :)

Pozdrawiam wszystkich.

Edytowane przez isso